Ingezonden persbericht


PLUS bijna door voorraad WK Juichbandjes heen
PLUS ondernemers organiseren ruilmiddagen

De Bilt, 10 juni 2010 - De PLUS WK Juichbandjes-actie is een enorm succes. Sinds de start van de actie op donderdag 20 mei is er een ware run ontstaan op de polsbandjes. Klanten zijn enthousiast over de actie en sparen fanatiek. Inmiddels zijn veel PLUS ondernemers bijna door hun voorraden heen en verwachten ze komende week geen bandjes meer te hebben. Om er toch voor te zorgen dat klanten hun collectie WK Juichbandjes compleet kunnen maken, organiseren veel ondernemers de komende week een ruilmiddag.

Eric Leebeek, commercieel directeur van PLUS Retail: "Het succes van de actie overtreft al onze verwachtingen. Onze klanten zijn direct fanatiek gaan sparen. Dat zien we terug in de cijfers, maar ook voor de deur van onze winkels, waar dagelijks kinderen staan om hun collectie compleet te krijgen."

Beeldmateriaal
tn_WKjuichbandjes05.jpg

Afbeelding1: Kinderen showen vol trots hun collectie PLUS WK Juichbandjes om de arm.

tn_WKjuichbandjes04.jpg

Afbeelding 2: De PLUS WK Juichbandjes worden onderling geruild.

Bovenstaande afbeeldingen zijn via de volgende links in hoge resolutie te downloaden: Afbeelding 1 Afbeelding 2

Over PLUS Retail
PLUS Retail is met 274 supermarkten een belangrijke speler op de Nederlandse levensmiddelenmarkt. Bij PLUS staan de merkwaarden Aandacht, Kwaliteit, Lokaal en Verantwoord centraal. De eerste PLUS supermarkt werd in 2001 geopend in Boxtel; dezelfde supermarkt waar PLUS in 2010 de nieuwe formule 'PLUS nieuwe generatie' heeft geĂŻntroduceerd. De PLUS Retail organisatie bestaat uit het servicekantoor in De Bilt, drie regionale distributiecentra in Haaksbergen, Ittervoort en Hendrik-Ido-Ambacht en een landelijk distributiecentrum in Middenbeemster. Er werken ruim 1200 medewerkers. PLUS Retail ondersteunt de aangesloten ondernemers maximaal bij de exploitatie van hun bedrijf. De consumentenomzet bedroeg in 2009 ruim 1,9 miljard euro. Meer informatie: www.plus.nl.


* * *