Ingezonden persbericht


Infor promoveert Soma Somasundaram tot hoofd Global Product Development

Barneveld, 10 juni 2010 - Infor, een toonaangevende leverancier van enterprise software, kondigt vandaag aan dat Soma Somasundaram is benoemd tot senior vicepresident Global Product Development. Somasundaram wordt daarmee de hoogstgeplaatste functionaris binnen R&D en verantwoordelijk voor het bepalen van de software- en technologiestrategieën. Daarnaast zal hij zorg dragen voor het ontwerp en de uitrol van alle bedrijfsapplicaties en interfaces die Infor in zijn portfolio heeft.

Soma.jpg
Somasundaram werkt sinds 2002 voor Infor en heeft 30 jaar ervaring in ERP-, supplychain- en financiële applicaties. In zijn nieuwe functie is Somasundaram verantwoordelijk voor:
· Het bepalen van de algemene software- en technologiestrategie, in nauwe samenwerking met Chief Strategy Officer Bruce Richardson.
· Het opstellen van roadmaps voor oplossingen, in samenwerking met de Infor Solution Management organisatie en klanten.
· Het managen van het wereldwijde productontwikkelteam.
· Het versnellen van time-to-value voor klanten door het ontwikkelen van verticale, op maat gemaakte oplossingen die sneller geïmplementeerd kunnen worden.

'Zolang wij blijven inspelen op de behoefte van groeigeoriënteerde bedrijven naar bedrijfssoftware is ons succes afhankelijk van ons vermogen onszelf te onderscheiden met innovatieve productontwikkeling', zegt Jim Schaper, CEO van Infor. 'De tientallen jaren ervaring van Soma, de resultaten die hij heeft behaald in het verleden en zijn scherpe inzicht in de behoeften van de markt maken hem een ideale leider voor Infor en onze klanten.'

Meer informatie
Let op: voor toegang tot online content kan registratie worden vereist.
* Infor software oplossingen - http://www.infor.com/solutions/
* Infor's leiderschap- http://www.infor.com/company/leadership/executives/

Infor biedt ruim 70.000 klanten een betere, meer op samenwerking gerichte relatie met hun leverancier van business software. De software van Infor kan eenvoudig worden verkregen, is makkelijk te implementeren en het beheer is ongecompliceerd. Het is gemaakt voor evolutie, niet voor revolutie. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.


Noot voor redacties

Noot voor de redactie (