Gemeente Berkelland


10 juni 2010

Fotowedstrijd gemeente Berkelland met als thema 'Berkelland in detail' Stuur uw mooiste foto's in vóór 31 december 2010

Het begint een goede gewoonte te worden dat de gemeente Berkelland jaarlijks een fotowedstrijd houdt. Hadden we eerder al de thema's Dynamisch Berkelland en Mensen in Berkelland, nu zijn we op zoek naar foto's van Berkelland in detail. Dat kan natuurlijk vele kanten op. Het kunnen foto's zijn van details van typische Berkellandse gewoonten, evenementen, activiteiten, hobby's van Berkellanders, maar ook bijzondere (niet zo bekende) details van gebouwen of plekjes. De meest aansprekende foto's kunnen weer rekenen op een plekje in de gemeentegids. Maar ook gebruiken we de foto's in andere uitgaven, zoals bijvoorbeeld BerkelBericht en de website.

Prijs
De mooiste (digitale) foto's, die gaan over 'Berkelland in detail' krijgen in elk geval een plaatsje in de gemeentegids die in 2011 wordt uitgegeven. De allermooiste foto prijkt zelfs op het kaft van de gemeentegids. En de winnaars van de 1e, 2e en 3e prijs krijgen een VVV-bon ter waarde van respectievelijk E 200,--, E 100,-- en E 50,--. De foto's worden beoordeeld door een gemeentelijke jury. Foto's kunnen tot 31 december 2010 ingestuurd worden.

Waaraan moeten de foto's voldoen?
De foto's moeten digitaal zijn en een voldoende hoge resolutie hebben (minimaal 300 dpi of 1Mb). Iedere persoon mag maximaal drie foto's insturen. Vermeld bij de inzending duidelijk uw naam, leeftijd, adres (e-mailadres) en telefoonnummer. Graag ook een korte beschrijving geven van wat er op de foto te zien is. De foto's s.v.p. vóór 31 december 2010 sturen naar info@gemeenteberkelland.nl onder vermelding van 'fotowedstrijd Berkelland in detail'. U kunt ook een cd-rom met de foto's sturen. Dat kan naar gemeente Berkelland, cluster communicatie, Postbus 200, 7270 HA Borculo. De gemeente houdt zich het recht voor de foto's ook te gebruiken voor andere gemeentelijke communicatiemiddelen.