Meer dan 50 formules die recruteren via de website franchise.be

10/06/2010 14:58

NEW BIZZ PARTNERS N.V.

De kaap van 50 formules die in België via de website franchise.be recruteren, is bereikt. Macnash is de 50ste formule die het portaal gebruikt om nieuwe franchisekandidaten te werven.

De website franchise.be is het eerste Belgische portaal van de franchisesector. Franchise.be telt meer dan 35.500 unieke bezoekers per jaar. De website biedt ook een wekelijkse gratis nieuwsbrief aan naar meer dan 9.700 professionelen actief in de franchise en de distributiesector, met een open rate van meer dan 20%. Franchise.be is ook de officiële partner van de Belgische Franchisefederatie (BFF).

Franchise.be is het enige Belgische communicatiekanaal dat rechtstreeks interageert met de franchisesector.

Macnash Associates is het 1ste vastgoed zakencentrum van België. Het werd op 1 juli 1999 gecreëerd door Patrick Menache die, gewapend met ervaring opgedaan in de USA (Washington DC), een proactieve koers vaart in vastgoed. De groep Macnash groepeert momenteel 12 agentschappen in België die gespecialiseerd zijn in de bemiddeling van residentieel vastgoed en een afdeling Corporate voor professionele ruimten. De groep wenst in België 35 agentschappen te openen.

Franchise.be is een initiatief van New Bizz Partners, ook de organisator van de beurs Franchising & Partnership waarvan de 15e editie zich dit jaar op 31 maart en 1 april afspeelde in Tour&Taxis, Brussel. Franchising & Partnership is de belangrijkste afspraak die volledig gewijd is aan de zakelijke franchise in de Benelux. Een speciale editie voor Vlaanderen wordt ook georganiseerd en luistert naar de naam Franchising & Partnership Vlaanderen. De volgende editie van deze beurs zal plaats vinden op 14 oktober 2010.

Franchise.be wil een rekruteringsplatform zijn dat complementair is aan de twee georganiseerde evenementen, om zo een complete oplossing aan te bieden aan de Belgische franchisewereld.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel