Ingezonden persbericht


De ultieme co-creation
Lezeressen maken zelf jarige Yes

Hoofddorp, 10 juni 2010 - Weekblad Yes, voor vrouwen van 20-27 jaar, bestaat 24 jaar. Daarom is Yes 24, die deze week verschijnt, een heel bijzonder nummer. Gemaakt door 24 lezeressen. De ultieme co-creation. ()
24 lezeressen zijn uitgenodigd om het verjaardagsnummer van Yes te vullen. Wat houdt jonge vrouwen zoal bezig? De 24 lezeressen vertellen elk hun eigen, heel persoonlijke verhaal. En maken samen een unieke Yes. Meedenken en schrijven
Deze vorm van co-creation doet Yes al langer. Al een jaar lang werken per editie een aantal lezeressen mee aan Yes. Ze bedenken zelf artikelen, beslissen mee over rubrieken, stemmen en testen, bepalen welke bekende Nederlanders worden geïnterviewd en schrijven zelf ook mee. Week hoofdredacteur
De beste brainwaves van lezeressen verschijnen in het blad met foto en motivatie. Aan het einde van het jaar stemmen lezeressen op www.yes.nl op de co-creator van het jaar. Zij wint een week het hoofdredacteurschap van Yes.

Over Yes

Yes is hét weekblad voor twintigers (20-27 jaar) en de wegwijzer op het gebied van psyche, werk, geldbesteding, studiemogelijkheden, mode, beauty, wonen, reizen, koken en - in brede zin - ontspanning, film, muziek en entertainment. Human interest staat centraal in Yes. Wekelijks vertellen lezers hun verhaal. Yes onderscheidt zich van de glossies door op een aantrekkelijke manier het echte leven te laten zien. Yes is real life.

Over Sanoma Uitgevers
Sanoma Uitgevers is met bijna 75 publiekstijdschriften, 9 events, 180 websites, 15 mobiele sites en 13 apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sanoma bereikt met alle media circa 90% van de Nederlandse bevolking van 13 jaar en ouder (bron NOM-STIR).

Sanoma weet wat er leeft. Bij lezers van tijdschriften, bij bezoekers van sites en evenementen. Sanoma weet hoe doelgroepen denken, wat ze doen en laten. En die kennis delen we graag met onze business partners.

In 2009 haalde Sanoma Uitgevers met haar dochters een omzet van 493,2 miljoen euro. Sanoma Uitgevers maakt deel uit van Sanoma Magazines, een divisie van de Sanoma Group, een Europese mediagroep actief in verschillende mediasectoren in twintig landen.

Meer informatie over Sanoma Uitgevers: www.sanoma-uitgevers.nl

Follow us @

Sanoma Uitgevers

Noot voor redacties

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht