Ingezonden persbericht


COMEDY CENTRAL GAAT THE HOFF ROASTEN
ZENDER KONDIGT DAVID HASSELHOFF ALS VOLGENDE ROAST SLACHTOFFER AAN

"THE COMEDY CENTRALâ ROAST OF DAVID HASSELHOFF"
WORDT DEZE ZOMER OPGENOMEN IN LOS ANGELES
--------
Amsterdam, 10 juni 2010
De internationale superster en televisie icoon David Hasselhoff is aangekondigd als de nieuwe zondebok in het succesvolle Comedy Central programma "The Roast." De opnames staan gepland voor deze zomer in Los Angeles. "The COMEDY CENTRAL Roast of David Hasselhoff" zal in het najaar worden uitgezonden in Nederland bij Comedy Central.

"I'm honored that COMEDY CENTRAL is going to get 'Hoff' on me," aldus David Hasselhoff. "Ik ben altijd een grote fan geweest van The Roast's, dat gaat helemaal terug naar de tijd van de 'Dean Martin Celebrity Roasts.' Lachen is het beste medicijn dat er is. Bring it on! I'm ready to take the heat."

"David Hasselhoff is een wereldster en weet altijd mensen overal te vermaken," zegt Elizabeth Porter, senior vice president, specials en talent voor COMEDY CENTRAL. "Aan het einde van deze Roast, zal dit popcultuur idool vast en zeker door hebben dat geen slow motion jog of reddingsboei hem kan redden."

De Comedy Central Roast is in Amerika al jaren een groot succes. Het idee is simpel, neem een beroemdheid, zet hem op een stoel en vraag collega's, vrienden en bekenden om grappen over hem te maken. Sinds de eerste Roast in 2003, met Dennis Leary, zijn er maar een handvol gemaakt. Jaarlijks wordt er één opgenomen in Los Angeles. "The Roast" met Dennis Leary was het best bekeken programma van Comedy Central in de VS ooit. Daarna volgden onder anderen Bob Saget, William Shatner, Pamela Anderson, Joan Rivers en Flavor Flav.


Noot voor redacties




Ingezonden persbericht