Nieuw: `Post-HBO Opleiding Digitaal Forensisch Analist'


Nieuwe opleiding International Management Forum

EINDHOVEN, 20100610 -- International Management Forum (IMF) start in september 2010 met de Post-HBO Opleiding Digitaal Forensisch Analist. In deze opleiding worden zowel de methodologie als de hulpmiddelen tijdens het forensisch digitaal onderzoek uitvoerig belicht.

Een digitaal forensisch analist gaat bij (mogelijk) misbruik van bedrijfsgegevens en -middelen na wat er precies gebeurd is en door wie wat gedaan is. In deze nieuwe, geaccrediteerde post-HBO opleiding wordt veelvuldig gewerkt aan de hand van praktijksituaties, zodat u na de opleiding in staat bent om zelfstandig op te treden als digitaal forensisch analist.

Certificering
Deze volledig Nederlandstalige opleiding bestaat in totaal uit 16 wekelijkse bijeenkomsten inclusief een afsluitend examen. Na een succesvolle afronding van het examen ontvangt u het officiële post-HBO Diploma 'Digitaal Forensisch Analist', uitgegeven door het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION). De opleiding is ontwikkeld door Security Academy en wordt o.m. gegeven door topdeskundigen uit het bedrijfsleven.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van (veelal schriftelijke) cursussen en opleidingen. Deze sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals en bestrijken onder meer het ICT, Financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

International Management Forum (IMF)





Ingezonden persbericht