Persbericht

Allereerste editie Utrecht City Golf van start in het Wilhelminapark

Utrecht, 22 mei 2010

Donderdag 10 juni as zal er voor het eerst in de roemrijke historie van Utrecht dwars door de stad worden gegolfd. Junior Chamber De Heeren van Utrecht organiseert samen met veel lokale ondernemers dit eerste Utrecht City Golf evenement om zo geld in te zamelen voor twee goede doelen: Stichting Wilhelminapark eo en Nothing but Nets. Het belooft een waar spektakel te worden in het Wilhelminapark.

Samen met lokale ondernemers zal er donderdag 10 juni as worden afgeslagen in het meer dan honderd jaar oude Wilhelminapark. De dag start met een heerlijke lunch en wordt afgesloten met een borrel en barbecue waarbij, uiteraard, naast de uitreiking van de vele prijzen, de opbrengst bekend zal worden gemaakt. De deelnemers zullen, verspreid over 15 flights van 4 man, een wedstrijd spelen over 16 holes. Waar bij golf normaal gesproken een klein gaatje in de grond het doel is, zullen nu alledaagse objecten geraakt moeten worden. Deze objecten worden overigens gesponsord door lokale ondernemers als De Kroon, Kooij & Partners, Antiquariaat Forum, Tapperij de Winter, Mevasto en vele anderen.

Onno van Nieuwenhuize, verantwoordelijk voor de sponsoring van Utrecht City Golf: "JCI De Heeren van Utrecht is zeer betrokken bij de stad Utrecht. Het is leuk om te zien dat we nu ook lokale ondernemers enthousiast krijgen om samen maatschappelijk verantwoord bezig te zijn. Bedrijven dienen zich zelf aan om op allerlei manieren ons evenement te ondersteunen, zodat we gezamenlijk kunnen bijdragen aan een zo groot mogelijke opbrengst voor de beide goede doelen. Prachtig om te zien dat dit ook in deze tijden gewoon kan!"

JCI De Heeren van Utrecht is een ondernemende club enthousiaste mannen, die onder de vlag van Junior Chamber International het zakelijke met het aangename weet te combineren zonder daarbij de maatschappij uit het oog te verliezen. Waar vorig jaar nog lokale sportverenigingen werden geholpen aan een AED, stoppen de heeren nu al hun energie in de fundraising voor twee goede doelen, te weten: Stichting Wilhelminapark eo en Nothing but Nets.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar om mee te spelen. Ook is er nog ruimte om het evenement te ondersteunen. GeĂŻnteresseerd? Via www.utrechtcitygolf.nl vind u alle informatie.

JCI (Junior Chamber International)

JCI is het toonaangevende wereldwijde netwerk van ondernemende mensen tot 40 jaar. JCI biedt haar leden ontwikkelkansen en stelt hen zo in staat positieve veranderingen in de samenleving teweeg te brengen. De organisatie heeft geen politieke of religieuze achtergrond. JCI telt meer dan 160.000 leden in ruim 110 landen en 5.000 lokale organisaties. JCI Nederland is al ruim 50 jaar actief en telt meer dan 2.300 leden verdeeld over 100 lokale organisaties (ofwel 'kamers'). Voor meer informatie over JCI: www.jci.nl.

Noot voor de redactie (