Gemeente Heemskerk


zondag, 06 juni 2010

Balies Klantzaken beperkt open

De balie Burgerlijke stand is op donderdag 10 juni 2010 (de dag na de Tweede Kamerverkiezingen) geopend van 12.00 tot 16.00 uur. In de ochtend en de avond is de balie gesloten. De balie Samenleving en zorg (burgerzaken) is op 10 juni wel gewoon open. Op 14 juni zijn de balies Samenleving en zorg en Werk en inkomen de gehele dag gesloten.

Op 14 juni is de balie Samenleving en zorg en de balie Werk en inkomen in verband met een kwaliteitsdag de hele dag gesloten. Zoals gebruikelijk zijn 's ochtends wel de balie Bouw en woningtoezicht en het Wmo-loket open. De balie Burgerlijke stand (geboorte aangifte, huwelijk en overlijden) is op 14 juni wel de hele dag open. Ook de receptie en het callcenter zijn te bereiken.

Bij de balie Burgerlijke stand kunt u terecht voor aangifte van geboorten overlijden, huwelijk, ondertrouw, naturalisatie, vestiging uit buitenland. De balie Samenleving en zorg is er voor uitgifte van paspoorten, rijbewijzen, uittreksels etc. En de balie Werk en inkomen gaat over aanvraag bijzondere en laagdrempelige bijstand en informatie over uw uitkering.

---