Ingezonden persbericht


Regus wint Gouden Kompas 2010
Prijs voor meest innovatieve vastgoedonderneming uitgereikt tijdens PROVADA

Tijdens de vastgoedbeurs PROVADA in de Amsterdamse RAI werd vandaag bekend dat Regus het Gouden Kompas 2010 heeft gewonnen. De prijs voor de meest innovatieve en onderscheidende vastgoedonderneming wordt jaarlijks door vastgoedtaxateur Troostwijk georganiseerd. Naast Regus behoorden ook de vastgoedbedrijven Kroonenberg Groep, PingProperties/RGD en TCN Property Projects tot de genomineerden. Regus ontvangt deze prijs van Troostwijk omdat het zich al jaren onderscheidt als vastgoedonderneming op het gebied van marketing en innovatie. Regus is volgens Troostwijk in staat geweest om tegen de trend in te groeien door echt in te spelen op de behoefte van de markt.

Innovatieslag in vastgoedbranche noodzakelijk
"Wij zijn erg trots dat we deze prijs in ontvangst mogen nemen. We maken ons al heel lang sterk voor een innovatieslag in de vastgoedbranche. Al jaren kampen we met dezelfde problemen in het vastgoed. Daarom hebben we echt mensen nodig die met nieuwe initiatieven de markt weer flexibel en vooruitstrevend maken. Zo zijn we op dit moment bijvoorbeeld bezig met een samenwerkingsverband met de Nederlandse Spoorwegen voor de uitrol van een concept met flexibele werkplekken bij de 25 stationslocaties met de grootste hoeveelheid zakelijk treinverkeer. Op die manier proberen we ervoor te zorgen dat mensen steeds minder afhankelijk worden van tijd en plaats om te werken", aldus Eduard Schaepman, algemeen directeur van Regus Benelux.

Over Regus
Regus plc is wereldmarktleider op het gebied van innovatieve werkplekoplossingen. Regus beschikt over producten en diensten die uiteenlopen van volledig ingerichte kantoorruimtes, tot professionele vergaderruimten, business lounges en het grootste netwerk van studio's voor videoconferentie. Regus biedt een nieuwe manier aan van werken, of dit nu van thuis uit, onderweg of vanuit een kantoor is. Naast klanten als Google, GlaxoSmithKline en Nokia bedient Regus duizend groeiende kleine en middelgrote ondernemingen, die hun kantoor- en werkplekbehoeften uitbesteden aan Regus. Daardoor kunnen zij zich focussen op hun core business. Meer dan 500.000 klanten profiteren elke dag van de faciliteiten die Regus aanbiedt op 1.000 locaties, in 450 steden in 80 landen. Het stelt individuen en ondernemingen in staat om te werken waar, hoe en wanneer zij dat willen. www.r egus.nl / www.regus.presscentre.com

----------