Ingezonden persbericht


Filmster Demi Moore blijft in vorm door MBT

De buren zijn wanhopig afgunstig als ze Kate Jones (Demi Moore) voorbij zien wandelen op haar nieuwe fysiologische luxe MBT's. In haar nieuwe film, The Joneses, doet Demi Moore tot grote ergernis van de andere huisvrouwen aan powerwandelen op haar MBT's.

Demi Moore (Indecent Proposal), David Duchovny (X-Files) en Amber Heard spelen de hoofdrollen in de film The Joneses. In Nederland binnenkort uitgebracht onder de titel De buren. In deze komedie/drama heeft het stel, Steve en Kate Jones, alles wat hun hartje begeert. Ze zijn rijk, hebben een groot huis, beide een goede baan en twee prachtige kinderen, Jenn en Mick, die erg populair zijn op school. Hier komt verandering in wanneer de buren het op het oog zo gelukkige gezin in de gaten begint te houden.

Bij de Hollywood-première van de film, vertelde de 47-jarige actrice dat ze voor het eerst MBT's droeg tijdens de fitnessles om in conditie te komen voor de powerwandelingen. "Al meteen voelde ik mijn spieren in mijn benen en billen. Ik moet zeggen dat ik echt geloof dat ze werken!"

Demi Moore is overigens niet de enige Hollywood-ster die op MBT's loopt. Ook collega's als Paris Hilton, Al Pacino, filmregisseur Quentin Tarantino, CNN-presentator Larry King en Katherine Heigl uit de tv-serie Grey's Anatomy zijn enthousiast over MBT.

MBT is het eerste, het oorspronkelijke en het beste fysiologische schoeisel op de markt. De unieke gepatenteerde technologie simuleert het lopen op zachte, natuurlijke terreinen. Lopen op MBT fysiologische footwear resulteert in een betere houding, een positief effect op het hele lichaam, alsmede verbetering van de circulatie, verhogen van het metabolisme en het activeren van verwaarloosde spieren.

Meer van MBT en Demi Moore is te zien in deze trailer: www.youtube.com/watch?v=achUBX71Fj0.

Meer over de film is te vinden op http://www.thejonesesmovie.com/