Johnny Thijs benoemd als Voorzitter van de Raad van Bestuur van Spadel

10/06/2010 17:57

SPADEL nv

Volgend op de Gewone Algemene Vergadering van 10 juni 2010, heeft de Raad van Bestuur van Spadel N.V., met eenparigheid van stemmen de heer Johnny Thijs verkozen tot nieuwe Voorzitter van de Raad van Bestuur. Johnny Thijs volgt hiermee de heer Pierre Drion op wiens mandaat in 2010 ten einde kwam.

Johnny Thijs zetelt sinds 25 oktober 2004 in de Raad van Bestuur van Spadel N.V. als permanente vertegenwoordiger van de BVBA Thijs Johnny wiens mandaat als onafhankelijke Bestuurder voor een periode van 6 jaar werd vernieuwd door de Gewone Algemene Vergadering van 10 juni 2010. Hij is Gedelegeerd Bestuurder van De Post, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Max Green en Bestuurder bij de bedrijven Univeg en Unibel.

De heer Drion beëindigt hierbij zijn mandaat als Voorzitter van de Raad, een functie die hij 6 jaar lang heeft uitgeoefend. De Raad van Bestuur heeft eenparig Pierre Drion benoemd tot Erevoorzitter.

De Groep Spadel, marktleider in de Benelux, produceert en commercialiseert natuurlijke mineraalwaters en limonades. De voornaamste merken van de Groep zijn SPA, BRU, WATTWILLER en BRECON CARREG. De Groep realiseerde in 2009 een geconsolideerde omzet 199,2 miljoen ¤ en stelt 726 mensen te werk. Spadel beschikt over vier productie-eenheden waarvan twee in België (Spa Monopole en Bru-Chevron te Lorcé), één in Frankrijk (Les Grandes Sources de Wattwiller) en één in Wales (Brecon).

* * * * * *

Persinformatie :

SPADEL : Jean-Benoît Schrans

Tel. 02 702 38 40 - GSM 0497 511 575

E-mail : jb.schrans@spawater.com

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel