Hampshire Hotels meets musical

12/05/2010 15:45

Hampshire Hospitality & Leisure

Hilversum, mei 2010 - Hampshire brengt haar gasten dichter bij de musicalsterren dan zij ooit zijn geweest. 11 en 12 juni 2010 start Hampshire Hotels met een nieuw concept; Hampshire meets Musical. Hiermee biedt Hampshire een unieke musicalbeleving.

Musicalsterren van nu

Zonder musicalsterren geen Hampshire meets Musical. Hampshire Hotels wil haar gasten van de beste musicalsterren van dit moment laten genieten. Zo is bijvoorbeeld Suzan Seegers te bewonderen, bekend van Op zoek naar Evita en Les Misérables. Maar ook Celine Purcell (o.a. Miss Saigon, Mamma Mia, My Fair Lady), Casey Francisco (o.a. Beauty and the Beast, Jesus Chirst Superstar, Fame), Ron Link (o.a. Tarzan, Dinnershow of Dreams), Charly Luske (o.a. Turks Fruit, The Wiz, Full Monty) en Remko Harms (o.a. Rembrandt-de Musical, Les Mirérables en Op zoek naar Joseph) treden tijdens dit musicalweekend op.

Locatie

Gasten voor het musicalweekend zijn welkom in Hampshire Hotel - Avenarius, een locatie middenin de Achterhoek. Musicalliefhebbers kunnen genieten van een weekend weg met musicale omlijsting.

Hampshire Hotel - Avenarius ligt schuin tegenover het eeuwenoude kasteel "Huize Ruurlo" met zijn volledig herbouwde Orangerie. In deze Orangerie zullen gasten aanschuiven voor een onder andere een musicaldiner met muzikale omlijsting van de sterren. Iedere gast van het musicalweekend vindt de ultieme combinatie tussen een weekend weg en een theaterbeleving.

Het musicalarrangement

Tijdens het musicalweekend genieten gasten in Hampshire Hotel - Avenarius onder andere van een intiem pianoconcert met musicalsterren en een musicaldiner met optredens verzorgd door de musicalsterren. Men verblijft in het hotel en schuift hier ook iedere ochtend aan voor een Broadway ontbijtbuffet. Daarnaast staat er ook een Londense West End High Tea op het programma samen met een quiz waarin de gasten diverse musicalprijzen kunnen winnen. Tijdens het weekend heeft men eveneens de gelegenheid de Achterhoek te verkennen.

Met Hampshire meets Musical biedt Hampshire het perfecte weekend voor musical- en theaterliefhebbers. Hampshire is voor deze unieke weekenden een samenwerking aangegaan met Shows & Events, een producent in theatershows en musical evenementen.





http://www.hampshire-hotels.com/musical