Gemeente Spijkenisse


Prokkel Talentenjacht bij jongerencentrum Westdijk

18 mei 2010

jc Westdijk

Kun je goed zingen? Of heb je een ander talent dat je graag wil laten zien?

Doe dan mee aan de talentenjacht en playbackshow op vrijdag 11 juni 2009 in jongerencentrum Westdijk. Deze talentenjacht en playbackshow is onderdeel van de landelijke Prokkeldagen, de Verstandelijk gehandicapten 2daagse. De talentenjacht en playbackshow vindt plaats van 15.00 tot 18.00 uur. Iedereen kan meedoen of is van harte welkom om te komen kijken.

Jaarlijks wordt in het tweede weekend van juni onder de naam Prokkel de Verstandelijk gehandicapten tweedaagse georganiseerd. Op deze dagen zijn er in het hele land allerlei activiteiten om een prikkelende ontmoeting te creëren tussen mensen met en zonder een verstandelijke beperking om zo elkaar beter te leren kennen.

Iedereen kan mee doen met een Prokkel en het kan overal plaatsvinden; in buurten, bedrijven, (zorg)instellingen, met woningcorporaties, bij een speeltuinvereniging of op een (kinder)boerderij. Het kan van alles zijn: samen werken, schilderen, sporten, discussiëren, musiceren, plezier maken en genieten. Tijdens de talentenjacht in jongerencentrum Westdijk doen ook verstandelijk gehandicapten mee aan de talentenjacht en zitten in de jury.

Talentenjacht en playbackshow in Spijkenisse
De organisatie van de Prokkel talentenjacht en playbackshow is in handen van jongerencentrum Westdijk, Stichting Zuidwester, de Leeuw van Putten, Zadkine college, Albeda college, Radeko en Bouwmaat. Het belooft een spetterende show te worden.

Iedereen kan kosteloos meedoen aan de talentenjacht en playbackshow. Wie interesse heeft om mee te doen aan de talentenjacht en playbackshow of graag meer informatie wil, kan contact opnemen met jongerencentrum Westdijk, Westdijk 9, telefoon: (0181) 68 32 43.