Openbare bibliotheek Amsterdam


Theatershow Lions of Africa bij de OBA

juni en juli 2010
31 mei 2010 - 12:52
Lions of Africa
Lions of Africa is een theatershow met passie, dans, acrobatiek, fashion en swingende ritmes door de meest getalenteerde Senagalese artiesten van dit moment. Deze show speelt aankomende zomer exclusief bij de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA).

The Lions of Africa is een verzameling van de meest getalenteerde Senagalese artiesten van dit moment. Zij bezorgen een show met een flinke dosis energie. Deze grote dans en drum show komt nu voor een aantal weken naar Nederland. Wij nodigen u uit om de magie van hun kleurrijke cultuur en tradities, te komen ervaren. Een combinatie van passie, dans, acrobatiek, fashion en swingende ritmes.

De show is gemaakt vanuit een eeuwen oude traditie, genaamd Simb, een magisch ritueel dat is doorgegeven door de generaties van medicijnmannen (Griots). Dit ritueel is opnieuw vormgegeven door Laye Ananas. Door middel van dans en muziek, wordt u getransporteerd naar een wereld met bovennatuurlijke krachten. Daar waar een man de vorm kan aannemen van een leeuw, om vervolgens de ontembare koning van de jungle te temmen. Dit optreden is gegarandeerd een fascinerende en verheffende ervaring!

Groepsleden van de Lions of Africa hebben ook aan de show Africa Africa meegewerkt, dit was een groot succes. Ook zijn Lions of Africa de officiële ambassadeurs van de Senaganese cultuur. Tevens zijn er niet veel groepen die door de Senagalese president worden gevraagd, om alle ambtenaren en Koninklijke gasten te verwelkomen. Lions of Africa heeft deze eer, en u heeft de kans dit spektakel te zien in Nederland!

Data theatershow (12x):
Vrijdag 11 en 18 juni, 19.30 uur
Vrijdag 2, 9, 16, 23 en 30 juli om 19.30 uur
Zaterdag 3, 10, 17, 24 en 31 juli om 19.30 uur

Toegang EUR 15,00 / met OBA-pas of Stadspas EUR 12,50 Kaartverkoop via de agenda op deze website.