Gemeente Hulst

Proloog Delta Tour in Hulst

Proloog Delta Tour in Hulst

Delta Tour op 11 juni 2010 in Hulst

De proloog van de DELTA Tour Zeeland wordt in Hulst gereden op vrijdag 11 juni 2010. De wedstrijd start om 18.00 uur. Een proloog is een zeer korte tijdrit, die elke wielrenner afzonderlijk aflegt. Het parkoers dat in Hulst wordt gereden tijdens deze tijdrit is het parkoers dat ook jaarlijks bij de kermiskoers wordt gereden.

Parkoers: Houtmarkt - Kleine Bagijnestraat - Graauwse Poort - Zoutestraat - Koolstraat - Van der Maelstedeweg - Stationsweg - Gentsestraat - Grote Markt.

Afsluiting van het parkoers: Vrijdag 11 juni 2010 van 15.00 tot 22.00 uur.

Tijdens de afsluiting van het parkoers is er in en om het centrum van Hulst een omleidingsroute van kracht. Er zijn tal van verkeersregelaars aanwezig die dit in goede banen zullen leiden.

In bepaalde straten in de binnenstad is de rijrichting omgekeerd of is er 2-richtingsverkeer ingesteld. In de Kleine Bagijnestraat en de Tivoliweg zijn parkeerverboden ingesteld.

Het gebied achter het stadhuis kan worden verlaten via de Tuinstraat. Voor bewoners en andere noodzakelijke bezoekers is het gebied bereikbaar via de Grote Zwanenstraat. Verkeersregelaars begeleiden op beide plaatsen het oversteken van het parkoers.

Na afsluiting van het parkoers zijn het Oranje bolwerk en het Prince bolwerk niet meer toegankelijk. Zij die er geparkeerd staan, kunnen deze verlaten via de Frans van Waesberghestraat. Ook hier staan verkeersregelaars.