Option N.V.

11/6/2010

Optus biedt Australische mobiele gebruikers een USB-modem gepersonaliseerd voor het voetbaltornooi in Zuid-Afrika

Optus biedt Australische mobiele gebruikers een USB-modem gepersonaliseerd voor het voetbaltornooi in Zuid-Afrika LEUVEN, België â 11 juni 2010 - Option (Euronext: OPTI; OTC: OPNVY), de specialist op het vlak van draadloze communicatie, heeft vandaag bekendgemaakt dat Optus de iCON(TM) XY heeft gekozen om zijn draadloze-breedbandaanbieding in het kader van het voetbaltornooi in Zuid-Afrika te lanceren. De iCON XY is de totaaloplossing van Option die personalisering naar een hoger niveau tilt: niet alleen de USB-modem kan worden afgestemd op de eigen voorkeuren, ook de software â met uCAN Connect(TM) â en de verpakking.

Optus is een belangrijke speler op de Australische markt van geïntegreerde telecommunicatie. Het bedrijf biedt zijn klanten geavanceerde communicatiemogelijkheden, informatietechnologie en entertainmentdiensten. In 2001 nam SingTel Optus over, om een sterke en strategische speler te worden op de telecommunicatiemarkt in de regio Asia-Pacific.

De iCON XY voor het voetbaltornooi werd speciaal ontworpen door Option en is volledig afgestemd op de behoeften van de talloze Australische voetbalfans. Mobiele gebruikers kunnen kiezen tussen twee decoratieve covers â een met het logo van de Australische voetbalbond en een met een beroemde Socceroo, de officiële bijnaam van de spelers van het Australische nationale elftal. Alle apparaten worden verscheept in mooie verpakkingen in Optus stijl. Bovendien krijgen gebruikers de kans om nog andere covers te kiezen, zoals gepersonaliseerde covers met een eigen foto of ontwerp. De mogelijkheden om de USB-modem af te stemmen op je eigen stijl zijn dus bijna onbeperkt.

Daarnaast krijgen gebruikers de keuze tussen drie exclusieve softwareskins voor de gebruikersinterface van hun verbindingsbeheersysteem: Optus black, Optus Tiger en Optus Rhino. Het systeem is gebaseerd op het verbindingsbeheerplatform uCAN Connect van Option. Via deze software krijg je ook toegang tot een brede waaier van voetbalwebsites en websites rond Optus diensten. De kers op de taart: een SD-kaart van Optus met exclusieve voetbalcontent op.

Jan Callewaert, CEO bij Option: âEen voetbaltornooi is een evenement bij uitstek voor zoân breedbandaanbieding op maat. Maar er zijn nog tal van andere evenementen, specifieke gemeenschappen of doelgroepen waarvoor deze oplossing erg geschikt is. De feedback die we krijgen van mobiele operatoren is dat de iCON XY een overtuigende en differentiërende oplossing is.â

Door te kiezen voor Option en de iCON XY biedt Optus de Australische voetbalfans een totaaloplossing voor mobiele breedband. Bovendien kan Optus tegelijk de marktintroductietijd van deze aanbieding verkorten, de complexiteit en kosten ervan verlagen, en de toevoerketen vereenvoudigen.

Surf
naar http://www.option.com/en/newsroom/media-center/photo-gallery/ voor screenshots van dit product en van de covers.

MEDIA CONTACT

Jan Poté,
PR & Media Relations
Tel +32 (0)475 92 55 82,
E-mail: j.pote@option.com

ABOUT OPTION

Option, the wireless technology company, is a leading innovator in the design, development and manufacture of 3G HSUPA, HSDPA, UMTS, EDGE, and WLAN technology products for wireless connectivity solutions. Option has established an impressive reputation for creating exciting products that enhance the performance and functionality of wireless communications. Option is headquartered in Leuven, Belgium. The company also has Research & Development in Belgium (Leuven), Germany (Düsseldorf and Augsburg) and an ISO 9001 production engineering and logistics facility in Ireland (Cork). Option maintains offices in Europe, US, Greater China, Japan and Australia. For more information please visit our brand new website www.option.com.

Copyright (c)2009 OPTION. All rights reserved. All product and company names herein may be (registered) trademarks or trade names.


Contact for Media

Jan Poté
PR & Media Relations
j.pote@option.com

+32 475 92 55 82