Wageningen Universiteit en Researchcentrum
iso-certificaat Wageningen UR Livestock Research ontvangt NEN- en ISO-certificaat

11 jun 2010

Wageningen UR Livestock Research ontving op 8 juni jl. het NEN-EN-ISO certificaat 9001:2008. Hiermee voldoet het onderzoeksinstituut opnieuw aan de eisen volgens deze normen. De certificering betreft ontwikkeling, toepassing en overdracht van kennis, gerelateerd aan de veehouderij.

Wageningen UR Livestock Research draagt bij aan innovaties en nieuwe veehouderijconcepten, in nauwe samenwerking met klanten en stakeholders. Om de processen hiervoor te waarborgen werkt zij met een kwaliteits-managementsysteem, waarmee zij haar bedrijfsvoering continu aanscherpt.

De ISO-certificering borgt de kwaliteit van het werk van de onderzoeksgroepen en van de proefbedrijven. Jaarlijks vindt er een externe audit plaats door de certificerende instelling DNV (Det Norske Veritas). Los daarvan voert Wageningen UR Livestock Research ook zelf interne audits uit. Interne signaleringen, klanttevredenheidsmetingen, en projectevaluaties vormen de basis voor het doorvoeren van verbeteracties. Hierbij staat alles ten dienste van ontwikkeling en toepassing van kennis ter bevordering van een renderende en duurzame veehouderij.

Â