Politie IJsselland

Politie zoekt vrouwelijke meldsters brand

Getuigenoproep

Kampen, 11-06-2010

De politie Kampen is op zoek naar twee jongedames die in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 juni de brand bij het bedrijfspand aan de Handelsstraat ontdekten. De nog onbekende vrouwen belden rond 02.40 uur aan bij een woning aan de Constructieweg met de mededeling dat er brand achter de woning was.

De politie zou graag met deze beide dames in contact willen komen. Het gaat om twee jonge vrouwen van rond de 20 a 23 jaar. Eén van de vrouwen had blond haar dat zij droeg in een staart, de andere vrouw had halflang donker haar. De dames waren beide rond de 1.70 m lang hadden een normaal postuur en een verzorgd uiterlijk. Ze waren, voor zover bekend, uitgeweest in discotheek de Buitenwacht en waren vanwege wegomleggingen met hun donkere vierdeurs middenklasse personenauto op de Constructieweg beland op hun weg naar Lelystad.

Daarnaast zou de politie graag in contact komen met andere getuigen en/of andere mensen die meer kunnen vertellen over (de oorzaak) van de brand. Deze mensen worden verzocht contact op te nemen met de politie Kampen via telefoonnummer 0900-8844.