Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 11-06-2010

Bestuurder en passagier mogen mee naar het bureau

BOSSCHENHOOFD - De politie heeft vanmorgen, even na 01.30 uur op de Roosendaalsebaan een 38-jarige automobilist uit Zevenbergen en een 33-jarige inwoner uit Breda aangehouden. Tijdens een routinecontrole bleek dat de bestuurder, de 38-jarige onder invloed van alcohol verkeerde. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 265 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Zijn bijrijder, de 33-jarige kon zich niet legitimeren. Ook hij mocht mee naar het bureau. Daar bleek dat de man, een veelpleger, gesignaleerd stond voor 90 dagen gevangenisstraf. De bestuurder mocht na verhoor naar huis. Aan de bijrijder werd onderdak aangeboden.

Agenten Joint Hit Team treffen hennep aan

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Agenten van het speciale Joint Hit Team hebben vanmorgen in een auto 43 gram hennep aangetroffen. Tijdens een Etoileactie controleerden zij op de rijksweg de A16 (Lapdijk) een personenauto met een Brits kenteken. In de auto zat naast de 27-jarige bestuurder een 22-jarige bijrijder, beiden Britten. Tijdens het aanspreken roken de agenten een sterke henneplucht. In de auto vonden ze een tas met daarin de softdrugs. Beide mannen zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau. De hennep is in beslag genomen.

Fietsster gewond bij verkeersongeval

ROOSENDAAL - Bij een verkeersongeval gisterochtend in de
Zwaanhoefstraat raakte een 24-jarige Roosendaalse gewond. Ze is met rugklachten overgebracht naar het St. Franciscus Ziekenhuis.

Een 22-jarige vrouw uit Roosendaal reed als bestuurster van een auto rond 10.00 uur vanuit de richting Philipslaan over op de Bredaseweg. Bij de kruising met de Zwaanhoefstraat sloeg ze links af en zag daarbij de 24-jarige fietsster over het hoofd die over het fietspad aan vermoedelijk de verkeerde kant van de weg fietste. Het slachtoffer kwam bij de aanrijding ten val en liep letsel op.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 11-06-2010 12:54 | © Regio Midden en West Brabant |