Philips


De nieuwe Philips Salon Superstylist: voor alle haarstijlen en modetrends

10 juni, 2010

Amsterdam - Eén van de dingen die we leuk vinden aan de mode, is dat hij constant verandert. En de Philips Salon SuperStylist is het favoriete stylingapparaat uit de modewereld. Dikke krullen. Steil haar. Natuurlijke golven. Kleine krullen. Losse krullen. Wafels. Mogelijkheden te over! Met de nieuwe Philips Salon SuperStylist kan je creatief experimenteren met je haarstijl en de jongste modetrends volgen.

Met zijn dertien afzonderlijke opzetstukken biedt de Philips Salon SuperStylist alle accessoires die je nodig hebt om een hele waaier van verschillende kapsels te creëren, de jongste lente- en zomertrends voor 2010 inbegrepen. Klik het gewenste opzetstuk gewoon op de haardroger en ga je gang. Als belangrijkste opzetstukken voor het volgende seizoen zijn er de kegelvormige krultang (perfect voor natuurlijke golven), en de wafeltang voor hippe lokken.

Alle opzetstukken zijn voorzien van een keramische coating wat het stylingoppervlak glad maakt en het haar meer glans geeft. En voor een nog professioneler stylingresultaat wordt de Philips Salon SuperStylist geleverd met een borstel, haarspelden en een opbergetui.


+ Download hier de Hi-res versie

Belangrijkste kenmerken:

o Warmtestyler met 13 opzetstukken waaronder een ontkruller, een krultang, een opzetstuk voor wafeltjes, een voor pijpenkrullen en een voor los vallende krullen. o 5 opties voor instantkapsels: steil, grote krullen, pijpenkrullen, wafeltjes en natuurlijke golven. o Keramische platen die soepel door het haar glijden en het glanzend maken. o Geleverd met haarspelden, borstel en opbergetui.

Maak de kapper in je wakker en probeer de meest hippe looks voor dit seizoen uit met de Philips Salon SuperStylist.

Andy Uffels, Philips Haircare artistic director vertelt: "Mijn enig advies: have fun! Eén van de leukste kanten aan mijn job is dat ik diverse looks kan creëren en ik hoop dat je dat zelf ook eens uitprobeert. Experimenteer, speel met je haar en ontdek de ongelooflijke stylingmogelijkheden."


---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Saskia Maas

PR manager, Philips Consumer Lifestyle

Email: saskia.maas@philips.com

Tel : 040-2785030


---

Over Koninklijke Philips Electronics:

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en lighting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen, die zijn gebaseerd op diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van de klant en zijn merkbelofte van "sense and simplicity". Philips heeft wereldwijd circa 116.000 werknemers in dienst, verspreid over meer dan 60 landen. Met een omzet van EUR 23 miljard in 2009 is de onderneming marktleider op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, alsmede lifestyle-producten voor persoonlijk welzijn en amusement, met een sterke leidende positie op het gebied van Flat-TV, scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer informatie over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum.