Tom Coronel

11 Juni 2010
Spyker Squadron kiest voor solide voorbereiding

De tweede kwalificatie dag in Le Mans stond voor het Spyker Squadron in het teken van de voorbereiding op de race. Desondanks wist Jeroen Bleekemolen de tijd van woensdag nog met twee seconden scherper te stellen. Het team reed op donderdag met de ophanging die ook in de race gebruikt gaat worden en kwam zelfs voortijdig binnen om de auto voor te bereiden op de race.

"We hebben een aantal onderdelen ingereden voor de race en hebben ons programma een uur voor het einde van de kwalificatie afgerond. Daarna zijn de monteurs begonnen met het demonteren van de motor. Vandaag wordt de race motor er in gezet en bouwen we de auto rustig op voor de race. We zijn tevreden zoals alles tot nu toe verlopen is en ik kan zeggen dat de auto in perfecte staat is voor de race", aldus Team Directeur Peter van Erp.

De 24 uurs race van Le Mans is op internet te volgen via www.lemans.org en wordt door Eurosport integraal uitgezonden. Het Spyker Squadron geeft de laatste inside updates direct door via Twitter.