Bartina Koeman scoort komend weekend als gasthoofdredacteur van VROUW

09/06/2010 08:41

Telegraaf Media Nederland

Bartina Koeman is, speciaal vanwege het aankomend WK, gasthoofdredacteur van VROUW Magazine. Bartina heeft een lange carrière achter de rug als voetbal- en trainersvrouw en wilde graag haar leukste ervaringen en herinneringen met de VROUW - lezeressen delen. "Ik vond het erg leuk om de mensen, die veel voor mij betekenen, eens in het zonnetje te zetten. Dat verdienen ze."

Speciaal voor 'haar' nummer heeft ze oude voetbalhelden als Ruud Gullit en Wim Kieft voor de camera gekregen. Ze had een bijzonder gesprek met de sympathieke ex-Wereldkeeper en weduwnaar Hans van Breukelen, trakteerde haar moeder en zus op een metamorfose, sleurde dochter en zoons mee voor een modeshow in voetbalsferen en deed privé ook nog een aardig (foto)boekje open. Bovendien stelde ze de tien gouden regels voor voetbalvrouwen op. En Ronald? Die denkt er het zijne van in zijn column.

VROUW 24 verschijnt op vrijdag 11 juni 2010.

Over VROUW

VROUW is het platform van de Telegraaf Media Nederland waaronder het weekendmagazine VROUW, de site www.telegraaf.nl/vrouw en de krantenpagina VROUW vallen. VROUW is spraakmakend, nuchter, dichtbij en gaat over het echte leven. VROUW is onderdeel van Telegraaf Media Nederland.

Over Telegraaf Media Nederland

Telegraaf Media Nederland is onderdeel van TMG (Telegraaf Media Groep) en heeft in haar print portfolio o.a. landelijke, regionale en gratis dagbladen, tijdschriften en huis-aan-huisbladen. Online exploiteert Telegraaf Media Nederland meer dan honderd websites, waarvan een belangrijk gedeelte met landelijk, regionaal of lokaal nieuws. Ook heeft Telegraaf Media Nederland activiteiten op het gebied van (video)productie. Telegraaf Media Nederland is het meest complete mediahuis van Nederland, met mediamerken en -platformen die onmisbaar zijn voor consument en adverteerder.