Ingezonden persbericht


Stikstof traktatie voor automobilist

UnitedConsumers bestaat 10 jaar en trakteert op gratis stikstof in banden voor iedereen

EINDHOVEN 11 juni 2010 Toen UnitedConsumers 10 jaar terug haar website voor goedkoper tanken lanceerde, was succes niet vanzelfsprekend. De internet bubbel stond op springen en oliemaatschappijen waren zeer terughoudend voor korting. Nu, 10 jaar later vertegenwoordigd UnitedConsumers een omzet van bijna een kwart miljard euro met 400.000 deelnemers en ruim 1 miljoen nieuwsbrieflezers. Voor haar 10e verjaardag trakteert UnitedConsumers ze allemaal gedurende twee maanden op een passend kado; Gratis stikstof in je autobanden. Daarmee rijdt je zuiniger, veiliger en milieu bewuster. Omgerekend levert dat onze achterban alleen al, een besparing op brandstof op van miljoenen euro's, aldus Paul van Selms oprichter van UnitedConsumers, zie www.unitedconsumers.com/10jaar.

De jarige trakteert
UnitedConsumers richt zich op korting. Maar een beter milieu past daar prima bij. Recent zette het inkoopcollectief al haar 'stroom met korting' om naar 'groene stroom met dezelfde korting'. Voor het 10-jarig bestaan van UnitedConsumers is lang gezocht naar een traktatie die bespaart en een bijdrage levert aan een beter milieu. Toen de voordelen van stikstof in banden duidelijk werden, kwam alles samen, aldus Paul van Selms oprichter van UnitedConsumers, zie www.unitedconsumers.com/stikstof.

Stikstof in banden, net zo gewoon als winterbanden Bij vliegtuigen, vrachtwagens en in de Formule 1 is stikstof in banden al heel normaal. Het levert een meer constante bandspanning. Dat rijdt zuiniger en spaart zo de portemonnaie en het milieu. Bovendien voorkomt stikstof slijtage, klapbanden bij heel warm weer en is bij brand ook veel veiliger. Met Euromaster waren we er snel uit. In de maanden juni en juli kan iedereen via UnitedConsumers gratis stikstof (ter waarde van 15 euro) in zijn autobanden krijgen. De ruim 100 vestigingen van Euromaster maken dit verjaardagscadeau van UnitedConsumers mede mogelijk. UnitedConsumers verwacht dat steeds meer mensen zullen overstappen naar stikstof in hun banden, zeker nu de zomervakantie met de auto weer voor de deur staat.




Ingezonden persbericht