Ingezonden persbericht


Acer Special Award voor logistiek en e-commercespecialist PROJAXION

Houten, 11 juni 2010 - PROJAXION, specialist op het gebied van logistieke-ketenregie en e-commercebackoffice, heeft de 'Acer Special Award' ontvangen. Het bedrijf krijgt deze speciale prijs onder andere voor de integrale uitvoering van het driejaarlijkse pc-privé-project van de personeelsvereniging van computergebruikers van het ministerie van Financiën (PvCF). Marc Pauly, Country Manager Acer Benelux, reikte de prijs uit tijdens het Acer Channel Event op donderdag 3 juni 2010 in De Fabrique in Utrecht. De Acer Special Awards werden in 2009 voor het eerst uitgereikt en zijn een jaarlijks terugkerend fenomeen. Marc Pauly, Country Manager van Acer Benelux, was duidelijk in zijn motivatie: "PROJAXION heeft de afgelopen jaren bewezen dat het een bijzonder professionele organisatie is en loyaal aan Acer. Het bedrijf heeft pc-privé-projecten weer nieuw leven weten in te blazen. Daarnaast hebben zij samen met Acer invulling gegeven aan het van A tot Z uitrollen van een aantal bijzonder prestigieuze projecten in de Nederlandse markt. PROJAXION is een absolute topper in de industrie op het gebied van totaaloplossingen."

Hugo Leyte, directeur van PROJAXION, reageerde opgetogen bij de ontvangst van de award: "Met de complimenten van zowel de leverancier als de afnemers voor de perfecte uitvoering van alle bestellingen, kun je als regisseur van dit complexe logistieke proces niet anders dan tevreden terugkijken."

Over PROJAXION
PROJAXION is gespecialiseerd in de regievoering over, en de implementatie en uitvoering van alle backoffice-activiteiten van e-shops. Het bedrijf bewaakt de processen en stuurt externe specialisten doeltreffend aan. Niet voor niets vertrouwen talloze A-merken al sinds de oprichting van PROJAXION in 2001 de ketenregie over hun backoffice aan het bedrijf toe.




Ingezonden persbericht