Gemeente Zederik


Eerste sleutel De Weide

Vrijdag 11 juni jl. heeft wethouder G. Bos aan de kersverse eigenaren/bewoners de sleutel overhandigd van de eerste opgeleverde nieuwbouwwoning in De Weide.

Oplevering
Later die dag zijn ook de andere rijwoningen opgeleverd. Binnenkort kunnen ook de bewoners van de verkochte tweekappers en de vrijstaande woning aan de slag in hun nieuwe woning.
De bouw van de appartementen vordert gestaag. De oplevering daarvan is in het eerste kwartaal van 2011 gepland. Na de zomervakantie kan worden begonnen met de bouw van fase 2. Die fase bestaat uit 16 zogenaamde beneden-/bovenwoningen van Goed Wonen Zederik en 22 rijwoningen.

Dorp & Dorp Vastgoed BV
Dit zijn de resultaten van de doortastendheid en het doorzettingsvermogen van de ontwikkelende partij Dorp & Dorp Vastgoed BV. Zeker in een tijd waarin vooral negatieve berichtgeving in de media de boventoon voert. Het vertrouwen in het eigen product bleek bij de ontwikkelaar groot genoeg om met de bouw in 2009 te starten. Dat vertrouwen komt door de uitstraling van de woningen, met een knipoog naar de jaren '30. Maar ook omdat de woningen opvallend energiezuinig zijn. En als laatste natuurlijk de groene inrichting van de openbare ruimte. Dat maakt de gehele wijk tot een aantrekkelijke woonwijk.

Verkoop
Naast de voorzieningen in, aan en rondom de woningen spant de ontwikkelaar zich ook in om de aankoop van een nieuwe woning aantrekkelijk te maken voor mensen die twijfelen. Twijfels die vooral te maken hebben met de onzekerheid over de verkoop van de eigen bestaande woning. Wat dat inhoudt komt u te weten bij Hofstede makelaardij in Meerkerk (0183-359 940) of Master makelaars in Leerdam (0345-619 633). Deze makelaars verzorgen de verkoop van de woningen in De Weide.