Top-juwelen in het Amstel


Al 5 jaar een schitterende traditie

AMSTERDAM, 20100219 -- Van vrijdag 11 tot en met zondag 13 juni 2010 vindt voor de vijfde maal in successie `Juwelen in het Amstel' plaats. Deze exclusieve verkoopexpositie, waaraan de meest vooraanstaande edelsmeden en juweliers uit de Lage Landen deelnemen, is hiermee een schitterende traditie geworden. Binnen relatief korte tijd heeft dit evenement een uitstekende reputatie opgebouwd, hetgeen niet alleen bewezen wordt door het hoge niveau van de exposanten, maar ook door de overweldigende publieke belangstelling in voorgaande jaren.

Unieke collecties
Vitrines met juwelen, diamanten, exclusieve horlogemerken en bijzondere zilverwerken vullen de imposante zalen van dit statige hotel aan de Amstel. Antiquairs gespecialiseerd in exclusieve vintage juwelen & horloges completeren het imposante deelnemersveld.
Bezoekers kunnen onder het genot van een hapje en een drankje genieten van deze schitterende juwelencollecties. De collecties bestaan uit een grote variëteit aan juwelen en sieraden van modern tot klassiek. Naast de moderne collecties sieraden en horloges die juweliers gedurende Juwelen in het Amstel presenteren zijn er ook edelsmeden alwaar in opdracht een bijzonder sieraad vervaardigd kan worden. De nieuwste collecties van diverse topmerken Zwitserse horloges zijn bij deze verkoopexpositie te bewonderen.

Winnaars verkiezing "De BetoveRING"
De Vereniging Goud- en Zilversmeden organiseert tweejaarlijks de unieke, landelijke NOW (Nederlandse Ontwerp Wedstrijd) onder Nederlandse edelsmeden. Dit jaar zijn de edelsmeden uitgedaagd tot het maken van een ring volgens het thema "de betoveRING". Ringen zijn vaak veel meer dan "zomaar een gouden of zilveren sieraad om je vinger". Ze staan symbool voor bijzondere gebeurtenissen en hebben daarmee een grote emotionele waarde. Tijdens Juwelen in het Amstel krijgen de bezoekers de primeur van de winnende ontwerpen die tijdens dit evenement voor het eerst aan het publiek getoond worden.

Restaurant La Rive op zaterdag geopend voor de Lunch
Voor de bezoekers van Juwelen in het Amstel is het Michelin ster restaurant La Rive onder de bezielende leiding van de nieuwe Chef de Cuisine Roger Rassin op zaterdag 12 juni ook voor de lunch geopend. Een speciaal "Juwelen in het Amstel" 2-gangen menu à ¤ 70,-- per persoon (exclusief dranken) zal geserveerd worden. Voor reserveringen kunt u telefonisch contact opnemen met restaurant La Rive op 020 - 520 32 64.
meer informatie: www.juweleninhetamstel.nl

Beurs: Juwelen in het Amstel
Data: vrijdag 11 t/m zondag 13 juni 2010
Locatie: InterContinental Amstel Amsterdam (Amstel Hotel)
Openingstijden: vrijdag 11 juni van 16.00 - 22.00 uur
zaterdag 12 juni van 11.00 - 18.00 uur
zondag 13 juni van 11.00 - 18.00 uur
Entreeprijs: ¤ 35,-- per persoon,
inclusief stijlvolle hapjes en drankjes
van het Amstel.
Kaartverkoop: www.juweleninhetamstel.nl