Stichting Veluwekids organiseert ouder & kind weekenden op de Veluwe


DIEREN, 20100531 -- Iedereen is tegenwoordig erg druk: je ziet je kind of ouders vaak alleen even bij het eten om daarna weer ieder zijn/haar gang te gaan. Daarom organiseert Stichting Veluwekids in samenwerking met organisatiebureau Sportieve Evenementen Peter Oversteegen v.o.f. een weekend voor ouder en kind (vader of moeder met dochter of zoon) op de Veluwe bij Polysport Aktiviteitenpark.

Ouder en kind actief op pad in de natuur en alle tijd om samen te genieten. Een spannend weekend met een klein pedagogisch randje.

Wanneer?
Vrijdag 11 & zaterdag 12 juni of vrijdag 9 & zaterdag 10 juli 2010.

De activiteiten
Bij aankomst maakt iedereen eerst even kennis met elkaar en komen ouders
en kinderen alvast in de sfeer. Dan is het tijd om lekker te eten uit één grote pan. Na het eten is er gelegenheid om de omgeving te verkennen tijdens een avondtocht met GPS, kanovaren en steppen. Even nog wat drinken bij een vuurtje en
dan naar bed.

Ouder & kind slapen samen op één kamer bij Polysport. Na het ontbijt wordt het weekend afgesloten met een Verrassingsspel (bijv. kiten, waterfietsen, bugxtertochtje, boogschieten).

De begeleiding
Sportieve Evenementen v.o.f. verzorgt de begeleiding samen met een coach die kan bijstaan bij een `goed' gesprek. Polysport zorgt voor de catering en de overnachting.

Wie kunnen er mee?
Vader of moeder met hun zoon of dochter (vanaf 10 jaar). Er kunnen zich per weekend 6 koppels opgeven.

Meer informatie of aanmelden via www.veluwekids.nl, www.peteroversteegen.nl of www.polysport.nl

Polysport Activiteitencentrum