Levering Bakfietsen gewaarborgd


Faillissement de Fietsfabriek

AMSTERDAM, 20100611 -- Bakfiets.nl, gevestigd te Hoogeveen, heeft kennis genomen van de problemen rond de Fietsfabriek. Bakfiets.nl is sinds 2000 ontwerper, producent en leverancier van de originele tweewielbakfiets, speciaal ontworpen voor kindervervoer. De succesproducten van Bakfiets.nl hebben de afgelopen jaren navolging gevonden in de Nederlandse en buitenlandse markt.

Bakfiets.nl staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid

De Fietsfabriek, momenteel in staat van faillissement, behoorde tot deze navolgers. Bakfiets.nl betreurt de verwarring die is ontstaan op grond van berichtgeving rond het faillissement van de Fietsfabriek. Er bestaat geen zakelijke of praktische relatie tussen Bakfiets.nl en de Fietsfabriek. Als altijd is levering en service door Bakfiets.nl volledig gegarandeerd. Bakfiets.nl heeft honderden gekwalificeerde en betrouwbare dealers in de Nederlandse markt.

Volledig Nederlands product

Bakfiets.nl onderscheidt zich als markleider en innovator door een volledig Nederlands product en onvoorwaardelijke service. Het bedrijf is vanaf de oprichting winstgevend en groeit gestaag.

Bakfiets.nl





Ingezonden persbericht