Ingezonden persbericht


Navigeer jezelf met Ovi Kaarten

Win de Foreign Accent Cup met je beste accent

Amsterdam - Ben je dat saaie 'hier rechts afslaan' van je standaardnavigatie ook zo zat? Vanaf nu spreek je je eigen navigatie in en wijs je jezelf de weg. Dit kan met de Own Voice-applicatie in de Nokia Ovi Store. En gebruik je eigen stem niet alleen zelf, maar deel 'm met vrienden en familie via Twitter of Facebook. Zo laat je ze weten dat ze jouw stem kunnen downloaden op de Nokia-toestellen die navigatie hebben.

Het werkt heel eenvoudig. Zorg ervoor dat de nieuwste versie van Ovi Kaarten geïnstalleerd is op je Nokia-toestel. Installeer gratis de Own Voice app en check of je telefoon verbinding heeft met internet. De Own Voice app wijst jou letterlijk de weg. Je ziet een aanwijzing in het beeldscherm verschijnen. Als je klaar bent om dit in te spreken, druk je op 'record'. Heb je dit gedaan, dan druk je op 'stop'. Zo eenvoudig is het.

Alo Alo?
En voor iedereen die goed is in accenten imiteren, heeft Nokia Conversations een wereldse wedstrijd georganiseerd. Spreek de aanwijzingen in het Engels in, met bijvoorbeeld je allerbeste Franse of Italiaanse accent en win de Foreign Accent Cup. Steel jij al jaren de show met jouw Franse 'Alo Alo'-accent in de kroeg? Dan is dit je kans om je kunsten wereldwijd te laten horen. Download de Own Voice app en ga aan de slag.

Op zoek naar inspiratie? In deze video helpt stemmenimitator Amy Walker je op briljante wijze op weg. Denk je dat je haar kunt overtreffen? Dan daagt Nokia je uit.