Gemeente Beverwijk


Gedeputeerde Baggerman brengt bezoek aan Beverwijk

Vrijdag 11 juni 2010 heeft gedeputeerde Sascha Baggerman een werkbezoek gebracht aan Beverwijk. In het kader van haar portefeuille Stedelijke Vernieuwing wilde zij een aantal van de door provincie medegesubsidieerde projecten bekijken.

Mevrouw Baggerman was blij te zien dat de gemeente reeds is begonnen met de ontwikkelingen voor winkelcentrum Wijkerbaan en omgeving. Daarna heeft zij met interesse kennis genomen van de ontwikkelingen in het Stationsgebied. Zij was zeer verheugd met de aankomende start van de bouw van het stadhuis. Wethouder Dijkshoorn heeft tijdens het bezoek aandacht gevraagd voor de problematiek rond de A22.

Beverwijk Vitale Stad
Onder het motto 'beter wonen, beter werken, beter leven' werkt Beverwijk aan een grootschalige stedelijke vernieuwing om de stad gereed te maken voor de toekomst. Het programma voorziet in de herstructurering van oude wijken, een levendig, goed bereikbaar stadshart met regionale functies op het gebied van publieke dienstverlening, winkelen en uitgaan, een goede infrastructuur, voldoende recreatieve voorzieningen en openbaar groen en een florerend bedrijventerrein.

Beverwijk, 11 juni 2010