Helaas is in het persbericht van afgelopen vrijdag een fout adres opgenomen. De nieuwe vestiging van Olympia ligt aan de Amsterdamseweg 518 en niet zoals in de tweede alinea aangegeven aan de Amstelveenseweg. Hierbij ontvangt u het gecorrigeerde persbericht.

Persbericht

Amstelveense vestiging Olympia Uitzendbureau officieel geopend

11 juni 2010 - De Amstelveense vestiging van Olympia Uitzendbureau aan de Amsterdamseweg is gisteren feestelijk geopend. De lokale wethouder van Economische Zaken Jan-Willem Groot en Jelle Bultsma, Algemeen Directeur van Olympia Uitzendbureau B.V., openden hiermee officieel de 125e vestiging van Olympia.

Franchise-ondernemer Michelle Thuis opende haar vestiging in Caribische sferen. De Amsterdamseweg onderging gisteren voor even een gedaantewisseling toen een Caribische brassband de anders zo Hollandse straat vulde met luid tromgeroffel. Het vrolijke dans- en looporkest met slagwerkers begeleidde Michelle Thuis over de Amsterdamseweg naar de deur van haar vestiging, waar zij haar vestiging zelf opende met het doorknippen van een lint. Ondanks het ontbreken van de zon voelde de opening volgens de genodigden feestelijk en sfeervol warm aan.

De opening van de Amstelveense vestiging past in Olympia's strategie om haar marktaandeel in en om de grote steden verder te vergroten. Olympia blijft hiermee in tegenstelling tot enkele concurrenten gestaag groeien in een krimpende markt. Michelle Thuis is ervan overtuigd dat dit komt door de unieke franchiseformule van Olympia waarbij franchisenemers onder de vleugels van een professionele organisatie hun eigen uitzendbureau op kunnen bouwen.

"Als franchisenemer ben je sneller geneigd een stapje extra te zetten voor je klanten", stelt de franchisenemer. "Zo hebben alle klanten mijn mobiele nummer zodat ik 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor ze ben. Ik wil een relatie met ze opbouwen zodat ik weet wat bij hen past. Enkel dan kun je naar mijn mening succesvol personeel zoeken en plaatsen."

"Amstelveen is een markt met veel groeikansen vanwege de grote hoeveelheid bedrijven die in de regio gevestigd zijn", zegt Bultsma. "Michelle voelt perfect aan hoe je de koppeling tussen medewerker en bedrijf moet maken. Hierdoor heb ik er het volste vertrouwen in dat zij onze 125e vestiging tot een succes kan maken."