Ingezonden persbericht


-Persbericht-

Greetz lanceert vandaag website voor 'Bedankt Balkenende'-actie Nederlanders bedanken Balkenende met kaartje

Amsterdam, vrijdag 11 juni 2010 -" Online wenskaartenservice Greetz.nl lanceert vandaag een tijdelijke website www.balkenende.nl, waar Nederlanders kosteloos een bedankkaartje naar Jan Peter Balkenende kunnen sturen. De demissionair Minister-president trad afgelopen woensdagavond af als lijsttrekker van het CDA en kondigde zijn vertrek uit de politiek aan, na het verlies van twintig zetels in de verkiezingen. Voor acht jaar leiderschap, voor vier kabinetten en voor zijn harde werken kunnen Nederlanders deze week gratis een bedankkaartje sturen naar Balkenende.

Steuntje in de rug
'Hoewel Balkenende de grote verliezer is van deze verkiezingen heeft hij toch acht jaar aan het roer gestaan van ons land. Wat je ook vindt van Jan-Peter Balkenende en zijn beleid, hij heeft zich vele jaren ingezet voor Nederland,' aldus Niek Veendrick, Commercieel Directeur van Greetz . Om de inmiddels afgetreden CDA-leider hiervoor te kunnen bedanken, wordt vandaag de website www.balkenende.nl gelanceerd. 'We merken dat mensen geraakt zijn door zijn afscheid en de behoefte hebben hun steun te betuigen aan Balkenende, als mens. Greetz helpt mensen om attent te zijn, dus zo'n sympathieke actie als deze ondersteunen we graag!'

Mensen kunnen kiezen uit wenskaarten variërend van 'Bedankt JP' tot ' Wat kijk je lief'. De actie wordt mede mogelijk gemaakt door Balkenende Hoveniersbedrijf uit Lisserbroek die de URL ter beschikking stelde.

Over Greetz
Greetz.nl is de eerste online service waar je echte, gepersonaliseerde wenskaarten kunt maken en versturen. Greetz.nl helpt je attent en betrokken te zijn op momenten dat je iets bijzonders voor elkaar wil doen. De verzender bepaalt zelf hoe de wenskaart eruit komt te zien. Je hebt de keuze uit een kaart met eigen foto of uit één van de ruim 4.000 beelden uit de collectie. Daarnaast bepaal je zelf de tekst en de verdere vormgeving van de wenskaart. Een kaart die voor 18.00 uur is gemaakt, wordt dezelfde dag nog door Greetz.nl verzonden naar de ontvanger. Greetz.nl verstuurt op deze wijze per jaar zo'n 4 miljoen kaarten.

Greetz.nl is in 2008 als één van de meest veelbelovende Europese technologiebedrijven aangewezen door Red Herring voor de prestigieuze Red Herring 100 Europe. Ook behaalde Greetz.nl in 2008 de derde plek en in 2009 een nominatie voor de Technology fast 50 van Deloitte, waarin de snelgroeiende Nederlandse technologiebedrijven onderling worden vergeleken. Dit jaar breidde Greetz tevens uit naar het buitenland met onder meer een overname van Ahaoho in Duitsland. Greetz.nl is gevestigd te Amsterdam en heeft momenteel ruim 40 medewerkers. Greetz.nl heeft een Thuiswinkel Waarborg. Greetz(TM) is een geregistreerd merk. www.greetz.nl


- Einde bericht -

Noot voor de redaedactie
Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met de onderstaande contactpersonen.

Greetz
Niek Veendrick
Tel: 06-5073 79 11
E-mail: niek.veendrick@greetz.nl

Het PR Bureau Suzanna Ruis / Ruben Cusell
Tel: 020 - 670 22 32
E-mail: suzanna@heetprbureau.nl / ruben@hetprbureau.nl