Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

De Hypotheekshop wint Verzekeringsaward

Gouden Schild voor Netto Plus Hypotheek

Huizen, 11 juni 2010 - De Hypotheekshop heeft bij de uitreiking van de Nederlandse Verzekeringsawards een Gouden Schild gewonnen voor het beste Levenproduct van het jaar. De Netto Plus Hypotheek van De Hypotheekshop viel onder andere in de prijzen door de goede prijs-kwaliteitverhouding. De vakjury is lovend over de klantvriendelijkheid van het product. Volgens het juryrapport stelt de Netto Plus Hypotheek de klantbehoefte echt centraal, is het product duidelijk en ook nog eens zonder provisie.

Gouden Schild
De Gouden Schilden worden jaarlijks uitgereikt aan personen en bedrijven die volgens de vakjury en de consument uitmuntend binnen hun vakgebied hebben gepresteerd. De jury is van mening dat het Gouden Schild voor beste levenproduct van het Jaar naar de Hypotheekshop moet gaan.

Vakjury Verzekeringsaward: 'Het product past in de marktbenadering van de aanbieder, die uitgaat van klantbehoeften en niet van specifieke producten. Er is sprake van een optimale balans tussen propositie en kwaliteit. Dit is het eerste netto hybride, hypothecaire product (zonder provisie). De communicatie over de werking van het product vooraf en gedurende de looptijd is prijzenswaardig. Bij dit product staat duidelijk de klant centraal. Er is sprake van een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.'

Duidelijk verhaal
Ron Bavelaar, algemeen directeur van De Hypotheekshop Centrale Organisatie: 'Wij zijn erg trots op deze Verzekeringsaward. Wij zijn al enige tijd bezig om onze dienstverlening te optimaliseren, waarbij de behoefte van de klant écht centraal staat. Zo hebben we ons onder meer hard gemaakt voor de afschaffing van het provisiestelsel en de introductie van netto producten in Nederland. Het winnen van Het Gouden Schild zie ik als een waardering vanuit de branche en een bevestiging van onze werkwijze.'

De Hypotheekshop
De Hypotheekshop is met circa 180 vestigingen de grootste hypotheekadviesketen in Nederland, waar iedereen terecht kan voor een duidelijk verhaal over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Voor nu én voor de toekomst. De Hypotheekshop geeft ongekleurd advies en is niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of andere financiële instelling.

Noot voor de redactie,