Gemeente Winterswijk


Stichting Winterswijk Marketing officieel van start

11 juni 2010

Op donderdag 10 juni ging de stichting Winterswijk Marketing officieel van start met de ondertekening van de statuten. Voorzitter Ilse Saris (wethouder gemeente Winterswijk) ondertekende onder toeziend oog van de notaris en de overige bestuursleden de statuten. De stichting is hiermee officieel en neemt vanaf nu de rol van de gemeente over.

De stichting is nu verantwoordelijk voor de uitvoering van de citymarketingcampagne '100% Winterswijk. Geniet van het pure leven!'. De samenwerking met belanghebbende partijen wordt op deze manier extra kracht bijgezet. Het streven is om zoveel mogelijk de samenwerking te zoeken met bestaande initiatieven en partijen om de campagne stevig neer te kunnen zetten.

Bestuurssamenstelling
Wethouder Ilse Saris is voorzitter van de stichting Winterswijk Marketing. De overige bestuursleden zijn: Danny Bussman (secretaris, vertegenwoordiger OWIN), Jan van der Heide (penningmeester, vertegenwoordiger STW/Recron), Bart Milikan (vertegenwoordiger ABH City), Hans Tenbergen (vertegenwoordiger horeca) en Gerrit Vervelde (vertegenwoordiger woonbranche).