Politie Zeeland


---


W-1060-2010 Overval op woning, Vlissingen
Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een overval die donderdagavond, omstreeks 23.30 uur, in een flatwoning op de 3de verdieping van een appartementencomplex aan de Van Dishoeckstraat in Vlissingen plaatsvond.
Rond genoemd tijdstip werd er bij de woning aangebeld waarop de 47-jarige bewoner de deur opende. Drie onbekende mannen drongen de woning binnen en mishandelden en bedreigden de bewoner. Volgens de 47-man zou het gaan om getinte mannen van rond de 20 jaar. Door de daders werd de woning doorzocht maar uit de woning wordt niets vermist. Nadat de daders de woning hadden verlaten zag de bewoner kans de politie te waarschuwen. Als gevolg van de mishandeling is het slachtoffer nog behandeld door een arts. Door de politie is een uitgebreid sporenonderzoek verricht. Ook is er vandaag een buurtonderzoek ingesteld.
De woning is gelegen aan de achterzijde van het appartementencomplex. Er is nog niet vastgesteld kunnen worden vanuit welke zijde de daders de woning hebben benaderd. In verband hiermee is de politie op zoek naar getuigen die op het bewuste tijdstip iets bijzonders hebben gezien of gehoord dat in relatie kan worden gebracht met deze overval.
Getuigen worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Vlissingen of te bellen naar 0900-8844.

O-1061-2010 Doorrijden na aanrijding, Oud-Vossemeer
Donderdagavond rond 23.50 uur vond er op de Molenstraat in Oud-Vossemeer een aanrijding plaats waarbij twee geparkeerd staande personenauto's beschadigd raakten.
Rond genoemd tijdstip vloog een personenauto (onbekend door wie de auto bestuurd werd), vermoedelijk door te hoge snelheid, op de Molenstraat uit de bocht en kwam tot stilstand tegen twee geparkeerd staande auto's. De onbekend gebleven bestuurder van de personenauto ging er vandoor. De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de bestuurder.

O-1062-1020 Autoruiten vernield, Goes
Vrijdag tussen 07.00 en 14.00 uur werden op de Lijnbaan in Goes van drie auto's de ruiten vernield.
Uit een van de auto's werd een navigatiesysteem gestolen.

W-1063-2010 Hennepkwekerij ontmanteld, Serooskerke (W)
Vrijdagmiddag werd in een loods aan De Zompe in Serooskerke een in werking zijnde hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld.
De kwekerij bestond uit 497 planten. Door de gemeente zullen deze en alle apparatuur vernietigd worden. De Delta is in kennis gesteld omdat buitenom de meter stroom werd afgenomen. Een 27-jarige Middelburger, die zich in de loods bevond is aangehouden en naar Torentijd gebracht. Hij is in verzekering gesteld.





Politie Zeeland