Politie Zeeland


---


Z-1064-2010 Softdrugs, Terneuzen
Op de Mr. F.J. Haarmanweg werden vrijdag rond 17.30 uur twee mannen van 19 en 20 jaar uit Stekene (B) aangehouden.
Bij controle van hun auto bleken beide Belgen een gebruikershoeveelheid softdrugs (iets meer dan 4 gram) bij zich te hebben. De softdrugs zijn in beslag genomen en de mannen hebben hiervan afstand gedaan.
Omstreeks 21.00 uur werd in de Roeiersgang een 25-jarige man uit Waarmaade (B) aangehouden met drugs op zak. Hij had 1,9 gram coke en 1 gram hennep bij zich. Hij kreeg een bekeuring van vierhonderd euro.

W-1065-2010 Man door hond gebeten, Oost-Souburg
In de tuin van een woning de Ahornstraat in Oost-Souburg is vrijdagochtend een Vlissingse man twee maal door een hond van de buren gebeten en zwaar gewond geraakt.
De man was in en om de woning een familielid aan het helpen en liep in de tuin toen de hond van de buren over de schutting kwam. De Vlissinger haalde de hond aan maar deze beet de man in zijn hals en kin. De man zag kans de woning binnen te gaan om aan de hond te ontkomen. Hij is vanmiddag geopereerd en ligt, voor zover bekend, nog in het ziekenhuis. De politie is nog met de zaak bezig. Over het slachtoffer zijn verder geen gegevens bekend.