Platform Biologica


Lekker naar de Boer


12 en 13 juni 2010 weer feest!
Al sinds 1998 organiseert Biologica* elk jaar in juni open dagen bij biologische boeren en tuinders, onder het motto "Lekker naar de boer!" Jaarlijks komen hier bijna 100.000 bezoekers op af. In 2010 organiseren we Lekker naar de Boer op zaterdag 12 en zondag 13 juni.

Voor bezoekers
"Lekker naar de boer" betekent een heerlijk dagje uit op het platteland, mooi landschap, dieren aaien, proeverijen van streekproducten, en buiten spelen voor de kinderen. Kijk op www.lekkernaardeboer.nl voor alle deelnemende boerderijen en activiteiten in de rest van het jaar.

Fietstochten
Elk jaar worden fraaie fietsroutes uitgezet worden langs de deelnemende boerderijen door de mooiste stukjes Nederland. In elke provincie is minstens één leuke fietstocht uitgezet! Kijk voor alle fietstochten hier.

Voor boeren en tuinders
Voor boeren en tuinders is het "Lekker naar de Boer" weekend een geweldige gelegenheid om hun klanten te leren kennen en de meerwaarde van biologische landbouw te laten zien. Daarnaast biedt het weekend mooie mogelijkheden voor huisverkoop. Boeren en tuinders kunnen zich in het voorjaar hier aanmelden.

WWW.LEKKERNAARDEBOER.NL


* Sinds 2008 maken de Open Dagen deel uit van de jaarronde campagne "Lekker naar de Boer" en worden in samenwerking met de Task Force MBL georganiseerd.
»