Universiteit Leiden

Zaterdag 12 juni: gevarieerde Lustrum Alumni Dag

De Universiteit Leiden en het Leids Universiteits Fonds organiseren ter ere van het 87ste lustrum met als thema Ratio en Emotie, een middagvullend programma voor alumni. Het gaat onder meer over literatuur en migraine.

Het middagvullende programma van de Lustrum Alumnidag voorziet in lezingen en debatten over literatuur, water in de ruimte, migraine en regionale archeologische schatten, door vooraanstaande wetenschappers. Ook is er de mogelijkheid tot het bezichtigen van het prachtig gerenoveerde Academiegebouw, deel te nemen aan een boottocht en of een wandeling te maken door de Leidse binnenstad.

De dag wordt afgesloten met een zomerse borrel in de sfeervolle tuin van de Oude UB. Kinderopvang is beschikbaar. Een aantal horecagelegenheden op en in de buurt van het Rapenburg biedt speciaal voor alumni smakelijke dinermogelijkheden om de Lustrum Alumnidag in stijl af te sluiten.
Â
Het programma van deze Lustrum Alumnidag alsmede het inschrijfformulier staat op de website van het Lustrumof in Leidraad.