Gemeente Rotterdam

kunst- en atelierroute 2010

25 mei 2010 | Deelgemeente Hoogvliet | nieuwsbericht

De Stichting Kunstkring Hoogvliet organiseert op 12 en 13 juni voor de vierde keer een kunst- en atelierroute.
Kunst- en atelierroute 2010

Bij een aantal kunstenaars kan het publiek op deze twee dagen, van 12.00 tot 17.00 uur, een kijkje nemen in hun atelier thuis. Anderen zullen exposeren in publieke ruimtes, zoals in De Breede Vliet, LCC De Zevensprong, en Werkcentrum Overhage.

De locaties zijn te herkennen aan een vlag met het logo van de stichting. Ook is er een routekaart beschikbaar waarop alle locaties staan aangegeven. De routekaart is gratis af te halen bij onder meer de deelgemeente Hoogvliet, de bibliotheek, LCC De Zevensprong, de Breede Vliet en Werkcentrum Overhage.

Voor-expositie bibliotheek
Om alvast een beetje in de stemming te komen, is er in de Bibliotheek Hoogvliet van 2 tot 30 juni een voor-expositie van het werk van Hoogvlietse kunstenaars. Van iedere kunstenaar hangt hier de hele maand juni een kunstwerk, zodat bezoekers vast een indruk krijgen van de komende kunstroute.

Op 3 juni is iedereen van harte uitgenodigd voor de netwerk(kunst-)borrel van de Cultuurscout Hoogvliet, die van 16.00 tot 18.00 uur plaatsvindt in de Bibliotheek.

Meer informatie over de borrel is te vinden op
www.culturelekaartrotterdam.nl/cultuurscouts/kunstborrels.

Voor meer informatie over de kunst -en atelierroute kunt u bellen met (010) 410 12 57 of de website raadplegen www.kunstkringhoogvliet.nl