Deelgemeente Charlois Rotterdam

Zuiderparkdagen op zaterdag 12 en zondag 13 juni

Voor het 15e jaar worden in het Zuiderpark de Zuiderparkdagen gehouden! Twee dagen lang een gezellige braderie en rommelmarkt en vele optredens. En dit jaar staan de Zuiderparkdagen ook nog eens in het teken van le Grand Départ: de start van de Tour de France in Rotterdam, met extra attracties en activiteiten.

Veel kinderactiviteiten tijdens Zuiderparkdagen. U vindt de Zuiderparkdagen op de Zuiderparkpromenade, tussen de Zuiderparkweg en de Groene Kruisweg. Twee dagen lang, van 10.00 tot 18.00 uur, genieten van (kinder)activiteiten en muziek en dans. Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een feest waar velen uit Charlois en (ver) daarbuiten veel plezier aan beleven.

Grote braderie/rommelmarkt op Zuiderparkdagen Zoals altijd staat de grote braderie c.q. rommelmarkt centraal: dit jaar telt deze maar liefst 180 kramen met een gevarieerd aanbod aan spullen. Verder organiseren Sport en Recreatie Rotterdam en Thuis op Straat diverse kinderspelen en is er ook een aantal kermisattracties. De Scouting verzorgt demonstraties.
En op zaterdag 12 juni is ook de Grand Départ Truck present, met diverse activiteiten waarbij de fiets centraal staat.

Honden op de Molenwei

Eenmaal per jaar zijn honden welkom op de kinderboerderij: op zondag 13 juni tijdens de Zuiderparkdagen. Er wordt van 11.00 tot ca. 16.00 uur van alles georganiseerd voor honden en hun baasjes op de knuffelwei, zoals een kynologische keuring, dierenartskeuring en spelletjes.

Het is voor alle leeftijden, maar kinderen onder de 7 jaar moeten onder begeleiding zijn van een volwassene.

Wie met zijn/haar hond mee wil doen kan zich om 11.00 uur inschrijven bij de organisatie. De kosten zijn 5 euro per hond. Kijken is natuurlijk gratis!

Podium

Het grote podium zorgt voor sfeer en gezelligheid met veel muziek. Zo treden op zaterdag 12 juni onder meer de zangeressen Belinda en Nomi, rapper Pijnstiller en de band Back in Time op en danst de 14-jarige Melchior Ruperti met zijn Michael Jackson-act de sterren van de hemel. Op zondag 13 juni treden achtereenvolgens duo Freelance, zangeres Carola en de zangers Jerry en Wim Dalmee op. Op beide dagen verzorgt DJ Ed van Katwijk de overige muziek.

Kijk voor het volledige programma op:
http://www.zuiderparkdagen.nl/programma.htm

De Zuiderparkdagen worden in opdracht van de deelgemeente Charlois georganiseerd door Van Es Events.