Gemeente Krimpen aan den IJssel

* Op 12 juni dubbel feest op de Kinderboerderij Klein-Boveneind! Op 12 juni dubbel feest op de Kinderboerderij Klein-Boveneind!

Op zaterdag 12 juni viert de kinderboerderij Klein-Boveneind (ingang aan de Boveneindselaan) dubbel feest, want de kinderboerderij bestaat dit jaar 30 jaar èn het is Schaapscheerfeest op kinderboerderij Klein-boveneind. Iedereen is van harte welkom vanaf 10.00 uur tot 15.30 uur. Bij sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Verder is de toegang gratis en de stal is weer open voor publiek! Dus kom allemaal op zaterdag 12 juni naar de kinderboerderij.

Papegaaien en nog veel meer
Vanaf 11.00 uur worden er schapen geschoren. Naast het scheren van de schapen zijn er tal van andere activiteiten om ernaar te kijken en om mee te doen. Zoals wolspinnen, breien, kaarten maken, kantklossen, fimofiguren maken en kaarsen dompelen.
Team Eclectus is aanwezig met een aantal papegaaien en informatie over deze vogels. Er wordt een demonstratie pottenbakken gegeven. Je mag zelf ook een potje proberen te maken. Houd je niet van vieze vingers, leef je dan uit op de springkussens of laat je bijvoorbeeld schminken. Als je thuis nog oude spullen hebt kun je meedoen aan onze kinderrommelmarkt (schrijf je wel vooraf in bij de kinderboerderij, tel: 511454).

Kinderboerderij

* Alle foto's


* Kinderboerderij