Gemeente Meppel


12 juni open dag CJG

07-06-2010 -
Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Meppel houdt op zaterdag 12 juni van 13.00 - 16.00 uur een open dag voor de inwoners van de gemeente Meppel. Op de feestelijke open dag is er gelegenheid voor ouders, kinderen en jongeren om kennis te maken en rond te kijken in het CJG. Ook zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud; onder andere optredens van de schoolband van Stad en Esch en Daniëlle van Dalen (ex-Popstars deelneemster), een springkussen, clowns, een graffitiworkshop door Son Price, voorlezen voor de kleintjes en een kraam waar ouders en/of kinderen gezonde traktaties kunnen maken. Iedereen is van harte welkom op deze feestelijke open dag! Het Centrum voor Jeugd en Gezin opende in maart van dit jaar haar deuren. Het CJG is een samenwerkingsverband tussen Icare, GGD, Stichting Welzijn Meppel Westerveld, Bureau Jeugdzorg en de gemeente Meppel. Het CJG biedt jongeren, ouders en professionals een plek voor vragen, advies en ondersteuning bij opgroeien en opvoeden.

Ondernemingsplan ondertekend
Tijdens de stuurgroepvergadering van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) hebben de kernpartners op 31 mei 2010 het ondernemingsplan ondertekend. Het ondernemingsplan is een uitvoeringsplan waarin staat wat in gemeente Meppel wordt verstaan onder het CJG, wat gaat het CJG doen en aan welke voorwaarden het CJG Meppel moet voldoen. Het ondernemingsplan was al eerder door de kernpartners goedgekeurd, maar is nu officieel door de ondertekening.

Contact & openingstijden
Het CJG is op werkdagen geopend van 14.00 tot 17.00 uur. Bezoekadres is Blankenstein 410 in Meppel. Het CJG is 24 uur telefonisch bereikbaar op nummer (0522) 236 030 en per e-mail via info@cjgmeppel.nl. Meer informatie is te vinden op www.cjgmeppel.nl

De partijen ondertekenden het ondernemingsplan. V.l.n.r: Cees Wierda (Bureau Jeugdzorg), Corine Volleberg (Stichting Welzijn Meppel Westerveld), Mariska Bloemberg (regisseur CJG gemeente Meppel), Yvon Blansjaar (CJG), Myriam Jansen (wethouder gemeente Meppel), Marianne Mevius (Icare Jeugdgezondheidszorg) Wilma Bos (GGD Jeugdgezondheidszorg).