Saxion
BR>

ma 07 juni 2010

Saxion Open in Enschede

Op zaterdag 12 juni van 13.00 tot 16.00 uur vindt er een open dag plaats bij Saxion in Enschede. Tijdens 'Saxion Open' kunnen bezoekers terecht voor uitgebreide informatie over opleidingen van Saxion.

Saxion Open

Van alle opleidingen zijn er op 12 juni voorlichtingen, proeflessen en demonstraties en er bestaat de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen met studenten en te praten met docenten. Geïnteresseerden kunnen zich tijdens de open dag ter plekke voor een opleiding van Saxion aanmelden. Naast informatie over opleidingen en aanmelden, wordt er ook informatie gegeven over de aansluiting voortgezet onderwijs, studiebelasting, studiekeuze, studieoriëntatie, kamers huren in Enschede, de financiële kant van studeren en Saxion als werkgever.

Scoren met techniek

De technische opleidingen pakken deze open dag extra uit. Geheel in WK stemming kunnen leerlingen zich ook nu nog uitgebreid oriënteren op hun studiekeuze bij de oranje academie. Wie wil scoren met techniek komt kijken bij deze opleidingen: Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek, Chemie, Chemische Technologie, Elektrotechniek, Industrieel Product Ontwerpen, Technische Natuurkunde en Werktuigbouwkunde. Ook is er een demonstratie van de interactieve voetbalwand, de Sutu, door het bedrijf KITT Engineering.

In Enschede start in september de nieuwe, Engelstalige studieroute International Finance and Accounting die financieel economen zal opleiden voor een internationale functie in het bank- of verzekeringswezen of bij een grote multinational.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------

Meer informatie:

Voor meer informatie over Saxion Open kunt u contact opnemen met Rob Admiraal van de dienst Interne en Externe Betrekkingen van Saxion, tel. 053-4871625.

____________________ Zoek