Gemeente Laren

Wedstrijd "Maak eigen versie van kunstwerk Postiljon"

Ter gelegenheid van de onthulling op 12 juni a.s. van het kunstwerk bij de ingang van de wijk, hoek Smeekweg/Postiljon, zal een wedstrijd georganiseerd worden voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De opdracht zal zijn om een eigen interpretatie van het kunstwerk te maken. Dat mag op allerlei manieren en met zelf gekozen materialen. Speeltuinvereniging "Ons genoegen"verleent haar medewerking aan de organisatie van de wedstrijd. Singer Laren stelt de prijzen beschikbaar.

De kinderen kunnen hun kunstwerken inbrengen op vrijdag 18 juni tussen 19.00 en 20.00 uur in De Blokhut aan de Smeekweg.

Alle deelnemers aan de wedstrijd krijgen een gratis kaartje om op zaterdag 19 juni in de speeltuin "Ons Genoegen" te komen spelen. Op deze zaterdag zal de deskundige jury vanaf 10.30 uur aanwezig zijn om de inbreng te beoordelen. De jury bestaat uit Emke Raassen, conservator van Singer Laren, de Larense kunstenares Barbara Kluiver en Kees Kerkhoff, kunstenaar en beheerder van de kunstcollectie van de gemeente Laren.
Tussen 12.00 uur en 13.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. De prijzen worden uitgereikt door wethouder Leo Janssen van Cultuur.
1^e prijs -reeks van 3 theaterworkshops en 1 losse workshop, als 2^e prijs - workshop beschilderen van tegels. De workshops worden in het najaar georganiseerd door Singer Laren.