Jumbo supermarkten


4 juni 2010

Prijswinnaars Jumbo winkelwedstrijd genieten van dagje uit

Prijswinnaars Jumbo winkelwedstrijd genieten van dagje uit MEDEWERKERS HOOFDKANTOOR DE VLOER OP IN JUMBO STADSKANAAL

Op zaterdag 12 juni treffen de vaste klanten van Jumbo Stadskanaal een bijzonder team Jumbo medewerkers aan. Het gaat hier om een bijzondere actie van de medewerkers van het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten, die hun collega's vervangen zodat zij een dag naar PrestonPalace in Almelo kunnen gaan. Dit dagje uit heeft de winkel verdiend als winnaar van de titel `Beste Jumbo supermarkt van 2009' van de supermarktketen Jumbo.

"De winkelwedstrijd leeft enorm onder onze medewerkers. Het gaat niet alleen om de prijs maar ook om de eer. Welke winkel heeft uiteindelijk nog net dat beetje meer Jumbo DNA dan de andere winkels? Het is een harde strijd want al onze medewerkers zijn gewoon 100% Jumbo, anders zouden ze niet dagelijks kunnen werken aan onze 7 Dagelijkse Zekerheden. Keiharde garanties aan de klant, waarin onze medewerkers een belangrijke rol spelen, zoals service met een glimlach. Altijd, elke dag! Wij zijn trots op al onze winkels maar vandaag nog net iets meer op Jumbo Stadskanaal," aldus Colette Cloosterman-van Eerd, Formule Directeur.

Werk aan de winkel
Op zaterdag 12 juni zullen de medewerkers van het hoofdkantoor de werkzaamheden in Jumbo Stadskanaal overnemen. Ook zullen diverse genodigden een handje helpen. Door een dagje mee te lopen in de winkel, kunnen zij een kijkje nemen in de keuken van de beste winkel van 2009 van de succesvolle supermarktketen. Een unieke kans voor belangstellenden om het zelf eens van dichtbij mee te maken.

Winnaar
Jumbo Stadskanaal kreeg de prijs voor de perfecte presentatie van de winkel, die ambachtelijkheid uitstraalt door het grote versplein met een uitgebreid aanbod van kazen, groenten, fruit en vleeswaren. Ook de voorradigheid van de producten, de goede sfeer in de winkel en de service en klantvriendelijkheid van de medewerkers kwamen meer dan uitstekend uit de bus.

Service die verder gaat
Jumbo Stadskanaal biedt de klant ook comfort buiten de deur; de ruime parkeerplaats met 130 gratis plaatsen zorgt voor winkelgemak zonder tijdsdruk. Ook de openingstijden,
6 dagen in de week van 08.00 tot 21.00 uur zijn duidelijk en klantvriendelijk.

Jumbo Supermarkten
Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel uitgebreid. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde supermarktketens van Nederland. Door de overname van Super de Boer zet Jumbo Supermarkten de snelle groei van de afgelopen jaren in versneld tempo door.