Laatste kaarten openluchtconcert Zuiderzilt

08/06/2010 12:39

Zuiderzeemuseum

Er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar voor het openluchtconcert van het muziekfestival Zuiderzilt op zaterdag 12 juni. "De voorverkoop van de tweede editie verloopt boven verwachting" aldus Michael Huyser, directeur van het Zuiderzeemuseum. Het museum in Enkhuizen organiseert dit jaar de tweede editie van het festival.

Tijdens het concert treden musici van het Koninklijk Concertgebouworkest op met als speciale gast jazz zanger Wouter Hamel. Het concert begint op zaterdagavond om 21.00 uur in het museumpark.

Voorverkoop tickets

Tickets zijn te bestellen via See Tickets. Na het concert blijft het park tot middernacht geopend om rustig na te genieten met een hapje en een drankje. Meer informatie is te vinden op www.zuiderzilt.nl of verkrijgbaar via events@zuiderzeemuseum.nl, 0228 351130. Het exclusieve dinerarrangement dat bij het concert verkrijgbaar was, is reeds uitverkocht.

Over het Zuiderzeemuseum

Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen richt zich op kunst, cultuur en erfgoed rondom het voormalige Zuiderzeegebied en het huidige en toekomstige IJsselmeergebied. In 1932 werd de zee afgesloten door de Afsluitdijk en ontstond het IJsselmeer. Door zijn activiteiten, aanpak en samenwerking heeft het museum een internationale uitstraling en publieksbereik.

Gemeenschappen, ambachten en water staan centraal. Het museum bestaat uit een openluchtcollectie in de vorm van een museumpark en een grote hoeveelheid expositieruimtes voor de vaste collectie, tijdelijke tentoonstellingen en ateliergebruik. www.zuiderzeemuseum.nl

Noot voor de redactie,