Gemeente Almere

Informatiedag kavels en woningen Noorderplassen West

09-06-2010

Noorderplassen Samen met projectontwikkelaars organiseert de Gemeente Almere zaterdag 12 juni een informatiedag om geïnteresseerden kennis te laten maken met Noorderplassen West en het aanbod van nieuwbouwwoningen en kavels in de wijk.

Van 11.00 tot 15.00 uur is iedereen van harte welkom op het terrein van scholencomplex 'Het Kraaiennest'. Daar staan projectontwikkelaars klaar om meer te vertellen over de diverse appartementen en woningen. Medewerkers van de gemeente Almere informeren iedereen graag over het gevarieerde kavelaanbod in alle prijscategorieën en over de wijk in het algemeen. Voor kinderen is er een springkussen om zich te vermaken.

Ervaar Noorderplassen
De ligging nabij groen en water geeft extra kwaliteit aan het woningaanbod in Noorderplassen. Dit ervaart men pas echt, door zelf de wijk in te gaan. Daarom krijgen alle bezoekers een plattegrond van Noorderplassen West, waarop de projecten en kavels aangegeven staan. Zo kan iedereen op eigen gelegenheid de wijk en de ligging van zijn/ haar toekomstige woning ontdekken.

Nieuwsgierig?
Geïnteresseerden zijn tussen 11.00 uur en 15.00 uur van harte welkom bij scholencomplex `Het Kraaiennest', Kraaiennest 4-8, 1319 DA Almere. Meer informatie over Noorderplassen West en de routebeschrijving, is te vinden op www.almere.nl/noorderplassen.