ID&T



MARTINEZ (DK, Moon Harbour) presenteert `THE PARADIGM SHIFT' op WELCOME TO THE FUTURE in STUDIO 80

10-06-2010 - Na de uitzinnige clubeditie van Koninginnenacht (met Juan Sanchez en Slam) vervolgt Welcome to the Future op zaterdag 12 juni de aanloop naar het festival met een volgend feest in Studio 80. Opnieuw staat een van de artiesten die ook op 7 augustus in het Twiske aantreden centraal. Ditmaal is dat de Deense producer MARTINEZ, een van de grote troeven van het Duitse Moon Harbour-label, die de afgelopen jaren al een hele reeks clubhits op zijn naam zette, waaronder `Thought Patterns' , `Solaris' en `Day by day'. Bovendien produceerde Martinez recent uitmuntende remixen voor onder andere Luna City Express, Gregor Tresher en Seth Troxler.

Martinez komt overigens niet alleen naar Amsterdam, want hij neemt labelgenoot DAN DRASTIC mee, die vorig jaar ook al in de 80 stond en toen een vlammende set neerzette op de WTTF presents Moon Harbour-editie tijdens de ADE. De avond wordt zoals altijd geopend door WTTF-resident Dorine Dorado, net terug van een trip naar Zwitserland, terwijl het toch altijd al ruim vertegenwoordigde female dj-aandeel van Welcome to the Future wordt gecomplementeerd door het Amsterdamse duo NAALD & DRAAD. Shirley en Caroline nemen de achterzaal voor hun rekening, zoals ze dat in de toekomst vaker zullen doen in de 80.

WTTF.nl
Niet alleen in Studio 80, ook online gebeurt er van alles rondom Welcome to the Future. Check WTTF.nl om helemaal bij te blijven: de site is uitgebreid met onder andere audiosets, fimpjes en informatie over de artiesten. En de komende periode wordt dit alleen nog maar meer!

Geef vier uur van je tijd aan de natuur
Dit jaar kunnen bezoekers voor het eerst speciaal ticket verdienen door vier uur vrijwilligerswerk te doen. Op zaterdag 10 en zondag 11 juli gaan honderd WTTF-liefhebbers samen bomen planten, zwerfvuil ruimen en onkruid wieden in het Twiske. Je kunt je tot 28 juni aanmelden voor dit project. Selectie vindt plaats aan de hand van een goede motivatie. Denk daar dus goed over na, want de aanmeldingen stromen binnen! Op WTTF.nl vind je alle informatie over het project.

Welcome to the Future
Zaterdag 7 augustus 2010
`t Twiske, nabij Amsterdam
Openingstijden: 12.00-24.00

www.WTTF.nl