Ingezonden persbericht


Rotterdam 23 april 2010

DANCE PARADE 360?:
STILL ALIVE AND SPINNING!

Op 12 juni 2010 van 13.00 uur in de middag tot 23.00 uur 's avonds, gaat Rotterdam weer geschiedenis schrijven als het aankomt op het presenteren van de crème de la crème op het gebied van dance. Een nieuw smashing festival in het Zuiderpark Rotterdam met een hele vette knipoog naar de Dance Parade die we kennen en met dezelfde energie.

Dance Parade 360

Geïnspireerd door een uitzinnige parade in Sao Paulo in 1998 en de laatste uren tijdens de legendarische Love Parade in Berlijn 'under de Ziegezeule' maken wij optimaal gebruik van een 360 graden strook asfalt in het Zuiderpark. Na de opening om 13.00 uur door Michel de Hey zullen om 15.00 uur 10 superwaanzinnige soundsytems het park binnenrijden. Zij zullen afzonderlijk 5 uur lang zorgen voor een uitzinnige sfeer op en rond de trucks. Af en toe een hele ronde, maar ook de mogelijkheid om de tijd te nemen voor het publiek en een eigen dansvloer te creëren. De soundsytems zullen spectaculairder zijn dan ooit. Voordeel van het park is dat er geen tramleidingen zijn waardoor de podia/trucks de hoogte in kunnen, met bijvoorbeeld inflatables. Muzikale en extravagante hoogtepunten zijn nu al: The Face of Ibiza van The Privilege, Lucien Foort, Click met Remy, Afro Acid met Gene Farris, Pierre en Paul Johnson maar ook een 010 classics truck met Quinten de Rozario, Miss Monica en Marcello of Click met Remy en Bart Skills.

Sebastian Ingrosso. Jeff Mills en Michel de Hey
Om 20.00 uur worden alle soundsystems gekoppeld en zal Sebastian Ingrosso (Swedish House Maffia) van het centrale podium alle 10 de soundsystems aansturen. Hij wordt opgevolgd door niemand minder dan Jeff Mills , die zorgt dat iedereen om 23.00 uur kan terugkijken op een Dance Parade360? die alle voorgaande danceparades zal doen vergeten.

Kaartverkoop
In verband met de nieuwe event regels in Rotterdam is het op dit moment alleen mogelijk om kaarten in de voorverkoop en op naam te kopen. Dit kan voor slechts E 20,- en verkrijgbaar via www.paylogic.nl of bij een van de 400 Primera shops.

Nieuwe tijden en locatie Dance Parade 360?
Locatie: Zuiderpark - Rotterdam (naast AHOY)
13:00 uur Michel de Hey Central Stage
15.00 uur 10 Soundsystems
20.00 uur Sebastian Ingrosso Central Stage
21.30 uur Jeff Mills Central Stage
23.00 uur Einde Dance Parade 360?

Ga voor meer info naar www.danceparade360.nl.

Noot voor de redactie: